- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Tşk ederim destek kısmını bulamadım yardım kısmı var ama orada ulaşabileceğim bi hesap yokTwitterda alt kisimlarda destek bolumu olmasi lazim ben kullanmiyorum ama her sitede olur. Direk ordan durumunuzu anlatip yardim isteyebilirsiniz eger yoksa ve mail adresi varsa mail atabilirsiniz. Bunlar da olmazsa o adresteki kisiyi bulup sikayet edebilirsiniz sikayet sebebinde durumu aciklayabilirsiniz. Umarim yardimci olabilmisimdir
İşte hesaba girebildim açıldı ve bomboştufakr mail olmasın şifre çalma için eski bir yöntemdir. Once o hesaba baksaydiniz keşke
Bana hesap çalma gibi geldi adına hesap açıp intikam gudecek biri olsa face daha rahat olurduİşte hesaba girebildim açıldı ve bomboştu
Umarım öyle değildir ama başka ne amaçla yapılır ki böyle bişey
Öyle mi diyosunuz bide ankaranın plaka kodu var adresinin sonunda acaba diyorum beni tanıyan biri miBana hesap çalma gibi geldi adına hesap açıp intikam gudecek biri olsa face daha rahat olurdu
Hangi tanıyan böyle bir şey yapma gereği duyabilir ?Öyle mi diyosunuz bide ankaranın plaka kodu var adresinin sonunda acaba diyorum beni tanıyan biri mi
Bilmiyorum yani tanıyıp düşmanlık besleyen biri olabilirHangi tanıyan böyle bir şey yapma gereği duyabilir ?
eski arkadaş vs belalı ise amenna ama pek sanmıyorum Twitter yerine face acar yapar yapacağını her kimse ha isim vs benzerliğide olabilirBilmiyorum yani tanıyıp düşmanlık besleyen biri olabilir
eski arkadaş vs belalı ise amenna ama pek sanmıyorum Twitter yerine face acar yapar yapacağını her kimse ha isim vs benzerliğide olabilirBilmiyorum yani tanıyıp düşmanlık besleyen biri olabilir
Bilmiyorum yani tanıyıp düşmanlık besleyen biri olabilir
Zaten bi yek twittr var onada yani ayda yılda bir açar bakarım bence isim benzerliği değil ama ne bilmiyorumeski arkadaş vs belalı ise amenna ama pek sanmıyorum Twitter yerine face acar yapar yapacağını her kimse ha isim vs benzerliğide olabilir
şüphe ettiğin yoksa bende bilemedim kiZaten bi yek twittr var onada yani ayda yılda bir açar bakarım bence isim benzerliği değil ama ne bilmiyorum
Sizin adınıza mı açılmış sizin hesaplarınızı ele geçirmek isteyen birisi olabilir gönderdikleri linke tıklamayın,Virüs varsa bütün bilgileriniz ele geçer.Tanıdık birisi olsa face açar sonuçta face ip vermiyor ama twitter ip veriyor öyle okudum bilişim suçlarına şikayet edin.Bu meseleyi hala çözemedim ya mesela mail geliyo mail hesabıma twet... Hesabıyla ilgili ve mailin başında ; hello o bahsettiğim tanımadığım kişinin adı yazıyo
Şöyle;Sizin adınıza mı açılmış sizin hesaplarınızı ele geçirmek isteyen birisi olabilir gönderdikleri linke tıklamayın,Virüs varsa bütün bilgileriniz ele geçer.Tanıdık birisi olsa face açar sonuçta face ip vermiyor ama twitter ip veriyor öyle okudum bilişim suçlarına şikayet edin.
Siz o kişiyi takip mi etmiş oluyorsunuz yani arkadaş listesinde gözüküyor takip edilenler kısmında eğer öyleyse takipçi hilesi kullanan kişiler var ister istemez o kişileri takip etmiş oluyorsun.Sizin adınıza birşey açılmamış yani.Şöyle;
Benim adıma mailler geliyo mail hesabıma işte şu kişi var tanıyor olabileceğin vs vs...
Hani mailin kime gönderildiğine dair adres varya mesela örnek veriyorum
Kime: elif@...... Gibi bi adres benim adresim oluyo parantez içinde de o tanımadığım kişinin adı@ yazıyo
Anlamıyorum nasıl olur
Bilişim suçlarına nereden şikayet edebilirim peki internetten mi
Yok takip etmiyorum hiç tanımıyorum çyani mesela diyelim ki benim twet... Hesabım var kayıtlı olduğum adres atıyorum elif@...olsunSiz o kişiyi takip mi etmiş oluyorsunuz yani arkadaş listesinde gözüküyor takip edilenler kısmında eğer öyleyse takipçi hilesi kullanan kişiler var ister istemez o kişileri takip etmiş oluyorsun.Sizin adınıza birşey açılmamış yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?