• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl şikayet edebilirim

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
merhaba herkese
Hemen konuya geçiyorum sosyal medya ile aram hiç iyi değildir, ayda yılda bir kullansamda bir hesabım var ve dün bi mail geldi bana mailde farklı bir twitter hesabı yazıyo ve parantez içinde de benim twitter hesabım yazıyo yani sanki ikisi aynı hesapmış gibi bunu onaylayın demiş yeni açılmış gibi ve ben o diğer adreste adı yazan kişiyi tanımıyorum, neyse işte o tanımadığım isim yazan hesabı yazdım ben giriş yerine ve kendi şifremi girdim hesap açıldı ama bomboş yeni alınmış
Bu nasıl oluyo başına böyle birşey gelen var mı
Ve nasıl şikayet edebilirim

Twitterda alt kisimlarda destek bolumu olmasi lazim ben kullanmiyorum ama her sitede olur. Direk ordan durumunuzu anlatip yardim isteyebilirsiniz eger yoksa ve mail adresi varsa mail atabilirsiniz. Bunlar da olmazsa o adresteki kisiyi bulup sikayet edebilirsiniz sikayet sebebinde durumu aciklayabilirsiniz. Umarim yardimci olabilmisimdir

Twitterda alt kisimlarda destek bolumu olmasi lazim ben kullanmiyorum ama her sitede olur. Direk ordan durumunuzu anlatip yardim isteyebilirsiniz eger yoksa ve mail adresi varsa mail atabilirsiniz. Bunlar da olmazsa o adresteki kisiyi bulup sikayet edebilirsiniz sikayet sebebinde durumu aciklayabilirsiniz. Umarim yardimci olabilmisimdir
Tşk ederim destek kısmını bulamadım yardım kısmı var ama orada ulaşabileceğim bi hesap yok

fakr mail olmasın şifre çalma için eski bir yöntemdir. Once o hesaba baksaydiniz keşke

İşte hesaba girebildim açıldı ve bomboştu
Umarım öyle değildir ama başka ne amaçla yapılır ki böyle bişey
Bana hesap çalma gibi geldi adına hesap açıp intikam gudecek biri olsa face daha rahat olurdu

eski arkadaş vs belalı ise amenna ama pek sanmıyorum Twitter yerine face acar yapar yapacağını her kimse ha isim vs benzerliğide olabilir
Zaten bi yek twittr var onada yani ayda yılda bir açar bakarım bence isim benzerliği değil ama ne bilmiyorum

Bu meseleyi hala çözemedim ya mesela mail geliyo mail hesabıma twet... Hesabıyla ilgili ve mailin başında ; hello o bahsettiğim tanımadığım kişinin adı yazıyo

Bu meseleyi hala çözemedim ya mesela mail geliyo mail hesabıma twet... Hesabıyla ilgili ve mailin başında ; hello o bahsettiğim tanımadığım kişinin adı yazıyo
Sizin adınıza mı açılmış sizin hesaplarınızı ele geçirmek isteyen birisi olabilir gönderdikleri linke tıklamayın,Virüs varsa bütün bilgileriniz ele geçer.Tanıdık birisi olsa face açar sonuçta face ip vermiyor ama twitter ip veriyor öyle okudum bilişim suçlarına şikayet edin.

Sizin adınıza mı açılmış sizin hesaplarınızı ele geçirmek isteyen birisi olabilir gönderdikleri linke tıklamayın,Virüs varsa bütün bilgileriniz ele geçer.Tanıdık birisi olsa face açar sonuçta face ip vermiyor ama twitter ip veriyor öyle okudum bilişim suçlarına şikayet edin.
Şöyle;
Benim adıma mailler geliyo mail hesabıma işte şu kişi var tanıyor olabileceğin vs vs...
Hani mailin kime gönderildiğine dair adres varya mesela örnek veriyorum
Kime: elif@...... Gibi bi adres benim adresim oluyo parantez içinde de o tanımadığım kişinin adı@ yazıyo
Anlamıyorum nasıl olur
Bilişim suçlarına nereden şikayet edebilirim peki internetten mi

Şöyle;
Benim adıma mailler geliyo mail hesabıma işte şu kişi var tanıyor olabileceğin vs vs...
Hani mailin kime gönderildiğine dair adres varya mesela örnek veriyorum
Kime: elif@...... Gibi bi adres benim adresim oluyo parantez içinde de o tanımadığım kişinin adı@ yazıyo
Anlamıyorum nasıl olur
Bilişim suçlarına nereden şikayet edebilirim peki internetten mi
Siz o kişiyi takip mi etmiş oluyorsunuz yani arkadaş listesinde gözüküyor takip edilenler kısmında eğer öyleyse takipçi hilesi kullanan kişiler var ister istemez o kişileri takip etmiş oluyorsun.Sizin adınıza birşey açılmamış yani.

Siz o kişiyi takip mi etmiş oluyorsunuz yani arkadaş listesinde gözüküyor takip edilenler kısmında eğer öyleyse takipçi hilesi kullanan kişiler var ister istemez o kişileri takip etmiş oluyorsun.Sizin adınıza birşey açılmamış yani.
Yok takip etmiyorum hiç tanımıyorum çyani mesela diyelim ki benim twet... Hesabım var kayıtlı olduğum adres atıyorum elif@...olsun
İşte bu kaydolduğum mail adresime twttrla ilgili bişey geldiğinde
Kime kısmında elif@....yazıyo parantez içinde de o kişinin adısoyadı@... Yazıyo

Yani sanki benim hesabımla o kişinin hesabı aynıymış gibi
Daha doğrusu kayıtlı olunan mail adresi ortakmış gibi

Back