• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl saklamalıyım?

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.679
6.066
198
Anılara çok değer veririm. sevgilimle sürekli buluşamadığımız için her buluştuğumuzda anı olsun diye mutlaka bir şeyler saklıyorum. sevgilim de geldiği biletleri saklıyor mesela :KK37:
Neyse çok uzattım ama atın demeyin diye söyledim baştan :KK49: aldığı çiçekleri ters çevirerek kuruttum. odada üç kişi kaldığımızdan artık duvardaki çiçekler sıkıntı oluyor. istenmiyor çiçeklerim :) başka nasıl değerlendirebilirim?

O kurumuş çiçekleri zamanla böcekler basıyor haberiniz olsun. Naftalin falan koyun:)

image.webp

Icini kacirmak istemem ama aşk bittiginde, cok anlamsız gelecek bunca cabayla cicek falan kurutmak. Ne gerek varmiski diyeceksin.

Demet olarak kurutunca babaanne deyimiyle toz toprak yuvası oluyor:) bir de elbet kırılıp parcalaniyor..

En güzeli demetten bir parça alıp kitap arasında kurutup iyice birikince tüm parcalari birleştirip bir kağıda yapistirmak ve cerceveletmek :) ileride evinize asarsiniz..

Demet olarak kurutunca babaanne deyimiyle toz toprak yuvası oluyor:) bir de elbet kırılıp parcalaniyor..

En güzeli demetten bir parça alıp kitap arasında kurutup iyice birikince tüm parcalari birleştirip bir kağıda yapistirmak ve cerceveletmek :) ileride evinize asarsiniz..
Bu da çok güzel fikir ama diğerlerini atayım mı:/

Gülleri bir arada dizerek dikdörtgen cerceveletmek çok güzel oluyor ekleyeyim:)

Annem çiçek yaprak dal vs toplar kurutur tablolar yapardı.. benim alerjim olduğu için öyle çözüm bulmuştu bu kuru çiçek sevdasina:)))

Back
X