Saç Rengi ve Saç Boyama nasıl olmuş

• Konu Sahibi Konu Sahibi caka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

caka

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2006
1.202
331
648
40
Kayseri
kızlar saçımı boyattım bugün nasıl olmuş koyu renkten zor bela koyu kumrala döndüm yorumlarınızı bekliyorum

cok dogal bır sarıya benzıyor sarı-kumral gıbı ama fotograf tam net degıl..
kuaföre mı yaptırdın canım nasıl yaptırdın bende sarı dusunuyorum uzuuun bır zamandır :)
gule gule kullan yenı sacını umarım sevmıssındır..

teşekkür ederim hanımlar evet canım kuaföre yaptırdım ama benim saçım çok koyuydu uçları özellikle kızıllıkta vardı çok zor oldu vardı dönmem önce açtı organik orayalle sonrada 8.0 9.0 boyadı sonuç güzel oldu valla tavsiye ederim ben rofle sevmediğim için bu çok doğal duruyo

saçların koyuysa böyle oluyo canım niyeki beğenmedinmi yoksa

caka kıs nerelerdesin sen bakem...saçların pek hoş olmuş valla ben begendimm..

canım saol burdayım ama pek açmıyorumn ne zamandır sen napıyon tatlışım

ne kadara maloldu bu işlemler toplam?

cnm çok yakışmışşş..hep bu rengi kullan:)

cnm çok yakışmışşş..hep bu rengi kullan:)

ay canım saol gerçektenmi şimdi nişanlım gördü bimoralimi bozduki anlatamam kavga ettik hiç yakışmamış sevmedin filan dedi çok üzüldüm ya esmerim diyemi yakıştırmadı acaba anlamadımki

ay canım saol gerçektenmi şimdi nişanlım gördü bimoralimi bozduki anlatamam kavga ettik hiç yakışmamış sevmedin filan dedi çok üzüldüm ya esmerim diyemi yakıştırmadı acaba anlamadımki

cnm hiç üzülme gözü alışmamış nişanlanın ondan acaip gelmiştirrr:jeyyar:bence diger resminden daha dogal duruyorr :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…