• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil olacak??

Sadece-Ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
241
336
33
Merhaba Arkadaslar, benim bir sorunum var. Iki yildir yalnizim ve öncesinde evliydim. Bosandik bitti gitti.

Ancak suanda cok yalniz oldugumu hissediyorum ve birisi olsun istiyorum hayatimda, ama ayni zamanda cok korkuyorum. Evliligimde cok hos seyler yasamadim bu yüzden erkeklere karsi güvenim sarsildi.

Hic ortamlara cikmiyorum, kendimi tamamen geri cekmistim iki yildir. Evde oturarak kimseyle tanisamayacagimida biliyorum.

Ama farkettim ki insan yas aldikca ve yalnizliga alistikca elmanin sapi, armudun cöpü gibi begenmekte zorlaniyorum. Ya da icgüdel korkuyorum ve görüntüsünü bahane ediyorum.

Kizlar sizler nasil yapiyorsunuz fikir verebilirmisiniz rica etsem?
Arkadas cevrem hic yok denecek kadar az. Iki arkadasim var evli ve cocuklular bu yüzden cok sik görüsemiyoruz. Öncelikleride farkli.

Tek basima nereye gitcem. Ne bileyim sanki hep yanliz kalacakmisim gibi his var icimde. Cevreden birkac kisi ay sunla görüssen falan diyo, ama sadece demede kaliyor. Bazilarina basindan resmi gördügüm anda isinamiyorum.

Bilmiyorum her karsima cikanlada gidip kahve icmek istemiyorum, acayip cekincelerim var.
Sanki glrüsüncede ay suna bak diyecekler diye korkuyorum. Kendime güvenim sifir zaten, eski es denilecek kisi yerle bir etti. Düzeliyorum.

Düsüncelerinizi, önerilerinizi paylasabilirseniz sevinirim.

Erkek kuzenim de evlendi hemen boşandı.
Tam da sizin gibi münasip bir kısmet arayışındayız ailecek :)

İsteğinizde haklısınız.
Ama olur;)
İllaki olur.Birileri çıkar bir yerlerden.
Yeterki 'doğru' olsun;)
Birisi öncü olur mesela.
Sizi tanıştırırlar,aradan çekilirler.
Bu yeni nesli görücü usulü olayını çok seviyorum.
Size de olur.

Sosyalleşin.
Ve size evlilikle ilgili fikir verenlere kendinizi kapatmayın.
Sizi daha evlilik düşünmüyor zannetmesinler mesela.

Erkek kuzenim de evlendi hemen boşandı.
Tam da sizin gibi münasip bir kısmet arayışındayız ailecek :)

İsteğinizde haklısınız.
Ama olur:KK66:
İllaki olur.Birileri çıkar bir yerlerden.
Yeterki 'doğru' olsun:KK66:
Birisi öncü olur mesela.
Sizi tanıştırırlar,aradan çekilirler.
Bu yeni nesli görücü usulü olayını çok seviyorum.
Size de olur.

Sosyalleşin.
Ve size evlilikle ilgili fikir verenlere kendinizi kapatmayın.
Sizi daha evlilik düşünmüyor zannetmesinler mesela.

Evet hayirlisi olsun diyorum. Dogru oldugunu bastan cözrniyor insan. Ama sanki baskalari önerilerle geldiginde kendimi cok garip hissediyorum sanki beceriksizmisim ya da zor olurmus gibi bir hisse kapiliyorum.

Dügünlerde vs herkes bakar vs ya da baska ortamlarda. Onunla kaliyor ama nasil anlatayim insanlar bunun gerisini nasil getiriYor. Bide bosanmadan dolayi böyle sanki daha cok dikkat etmem gerekiyor mus gibi tuhaf bir kafa yapisindayim. Sanirim eski kafaliyim :)

Öncelikle sizin eğlenmek ya da bir şeyler yapmak için birilerine ihtiyacınız yok. Ayrıca siz aşkı aramayın ne yapıyorsanız kendiniz için yapın doğru kisi sizi gelir bulur. Gidin kuaföre saç baş yaptırin hafif makyaj yapın. Kendinize bakmanız daha mutlu ve özgüvenli hissetmenizi sağlayacaktır. Gidin bir cafeye oturun kahve için kim ne diyecek bu burda neden tek oturuyor diyecek halleri yok ki öyle düsünseler bile önemsemeyin. Tiyatroya sinemaya avm ye gidin. Spora gidin orada çok arkadaş edinirsiniz. Pasta kursuna falan gidebilirsiniz. Eve tıkılıp kalmayın. Hayat herşeye rağmen çok güzel tadıni çıkarmaya bakın:)

Calısıyormusunuz mesela ııs hayatınız varsa kısmet bu isler ordan hYTınıza biri girebilir.. Ve oncekı evlilikte haklı olarak sizi korkuttugu ıcın adımlarınızı daha temkinli atmakta cok haklısınız. Ama hıc belli olmaz ummadığınız anda Bı yerden o kısmet sızı bulur hakkınzda hayırlısı olsun.

Bende ki sorun, ortama girdigimde kimsenin gözlerine bakamamsm heyecan basmasi vs. Ya da ne konusacagimi bilememem.

Back