ilk olarak uzun bir kurdele al eline,sonra ikiye katla yani elinde sanki iki adet kurdele varmış gibi uzun tut..eskiden çocuların bilip yaptığı ki hala var iki ismi olan kedi merdiveni olan diğer adı unuttum ondan yap..kısa kaln kurdela ucunu sıkı tut uzun olanı çek..sana çiçek olacak o..sonra o çiçeği dik sağlamlaştır yani..elindeki o kalan çiçeğide kumaşa son kez dik..al sana gül işte ..kolay gelsin:)
kasnaktamı makinadamı yoksa kurdela nakışımı hangisini öğrenmek istiyosunuz en kolayı kurdela internettende öğrenebilirsizin hem kolay hem gösterişli oluyo ama kasnakta ayda makinada öğrenmek istiyorsanız bilen birinin yanına oturup öğrenmeniz gerekiyo
kasnaktamı makinadamı yoksa kurdela nakışımı hangisini öğrenmek istiyosunuz en kolayı kurdela internettende öğrenebilirsizin hem kolay hem gösterişli oluyo ama kasnakta ayda makinada öğrenmek istiyorsanız bilen birinin yanına oturup öğrenmeniz gerekiyo
Ben geçen yıl makina nakışı kursuna gittim bu yıl da devam ediyorum çok zevkli..Buyıl ayrıca kurdela nakışı kursuna da 2 gün gidiyorum..Bu arada kurslar Halk eğitime bağlı..