• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nakış Nasıl öğreneceğim?

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

suzani

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
161
0
66
İstanbul
Günaydın arkadaşlar. :16: Ben bu konuda çok hevesliyim ama hiçbir bilgim yok. Nasıl öğreneceğim bilmiyorum. Yol gösterir misiniz?:17:

ilk olarak uzun bir kurdele al eline,sonra ikiye katla yani elinde sanki iki adet kurdele varmış gibi uzun tut..eskiden çocuların bilip yaptığı ki hala var iki ismi olan kedi merdiveni olan diğer adı unuttum ondan yap..kısa kaln kurdela ucunu sıkı tut uzun olanı çek..sana çiçek olacak o..sonra o çiçeği dik sağlamlaştır yani..elindeki o kalan çiçeğide kumaşa son kez dik..al sana gül işte ..kolay gelsin:)

kasnaktamı makinadamı yoksa kurdela nakışımı hangisini öğrenmek istiyosunuz en kolayı kurdela internettende öğrenebilirsizin hem kolay hem gösterişli oluyo ama kasnakta ayda makinada öğrenmek istiyorsanız bilen birinin yanına oturup öğrenmeniz gerekiyo:40:

kasnaktamı makinadamı yoksa kurdela nakışımı hangisini öğrenmek istiyosunuz en kolayı kurdela internettende öğrenebilirsizin hem kolay hem gösterişli oluyo ama kasnakta ayda makinada öğrenmek istiyorsanız bilen birinin yanına oturup öğrenmeniz gerekiyo:40:

kurdela nakışını öğrenmek istiyorum, netten baktım biraz ama öğrenemem sanki sizin bildiğiniz bi site varmı güzel anlatan :)

kurdela nakışını öğrenmek istiyorum, netten baktım biraz ama öğrenemem sanki sizin bildiğiniz bi site varmı güzel anlatan :)

öyle bildiğim bi site yokta ben belediyenin açtığı kursa gtmiştim ama internettende bi kaç motife baktığınızda çıkarabilirsiniz basit bi olay çünkü

Ben geçen yıl makina nakışı kursuna gittim bu yıl da devam ediyorum çok zevkli..Buyıl ayrıca kurdela nakışı kursuna da 2 gün gidiyorum..Bu arada kurslar Halk eğitime bağlı..

Back