- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
İnşallah canım benim../ Allah razı olsun:) dün keseyi gördük kısmetse acaba kalbi ne zaman atacak kim bilir Allahım isteyen herkese nasip etsin...
Çok teşekkürler paylaşım için.
Buhayatbenim
rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
burda bu bilgileri paylasarak hem bize faydan oldu hemde bir suru duacin oldu
♡♡♡♡
ben pikoluyum 3 yildir cocugum olmuyo
bu ay sogan kuru uyguluyorum bugun 10. gunum ne akinti var ne bisey sende akinti oldumu acaba?
TKizlar merhaba yumurtlama gununden 3gun önce ilişkiyle hamile kalma şansı var mı acaba
allah razi olsun rabbim hayirli evlat nasip etsin ♡♡Allah razi olsun amin... Benim.lekelenmelerim oldu canim...bunyeden bunyeye fark edebilir... Önce iyi bir doktor.sonra adetin3.gunu hormon testleri izlenecek yol.bol dua rabbim dilerse hersey olur hersey...ne olursa olsun umudun cok olsun...Dilerim ummadigin anda rabbim o guzel haberi almani saglar tez vakitte hayirlisiyla bizler muslumaniz duamizdan baska neyimiz var cok dua et canim ben eyup sultanda niyet edip az seker dagitmadim..tanimadigim insanlardan dua aldim ...yuce rabbim gonlune gore versin insallah
kacinci gunde basladi lekelenmen peki ?Allah razi olsun amin... Benim.lekelenmelerim oldu canim...bunyeden bunyeye fark edebilir... Önce iyi bir doktor.sonra adetin3.gunu hormon testleri izlenecek yol.bol dua rabbim dilerse hersey olur hersey...ne olursa olsun umudun cok olsun...Dilerim ummadigin anda rabbim o guzel haberi almani saglar tez vakitte hayirlisiyla bizler muslumaniz duamizdan baska neyimiz var cok dua et canim ben eyup sultanda niyet edip az seker dagitmadim..tanimadigim insanlardan dua aldim ...yuce rabbim gonlune gore versin insallah
Amin canım inşallah tutmuştur ara ara kasik ağrım ve akintim var bazen çok bazen az belim de ağrıyor ama o hamilelikten değildir gibime geliyor hamilelerin duası kabul olurmuş dua et canım bizler içinCanim ben adet Bitimi hemen basladim... Neden olmasin yumurtlama donemimizi hicbirimiz tam olrak bilmiyoruz ki hepsi tahmini rabbim gonlune gore versin
T
kacinci gunde basladi lekelenmen peki ?
Amin canım inşallah tutmuştur ara ara kasik ağrım ve akintim var bazen çok bazen az belim de ağrıyor ama o hamilelikten değildir gibime geliyor hamilelerin duası kabul olurmuş dua et canım bizler için
Aminn canım insallahhhBenim bi iliskimden sonra acayip agrim olmustu saniyorum ondan hamile kaldim hemen banyo yapma ama namaz vakitleri de gecmesin gunah oluyor biliyorsun.hemen sonra iliskiden ayaklarini yukari kaldir iliskiye girerken bile dua et.Etmez miyim ben genel.olarak hep ediyorum cnm insallah sende cabucak hayirla yavruna kavusursun.... İnsallahhh ummadigin anda yuzun guler...
Canım bende soğan kürü uyguluyorum şuan bendede giç akıntı yok ben gün 8.gün sanırım bırakacamBuhayatbenim
rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
burda bu bilgileri paylasarak hem bize faydan oldu hemde bir suru duacin oldu
♡♡♡♡
ben pikoluyum 3 yildir cocugum olmuyo
bu ay sogan kuru uyguluyorum bugun 10. gunum ne akinti var ne bisey sende akinti oldumu acaba?
bence birakmayalim kuzum @Kumsalpoyraz isimli bi arkadasimizinda yoktu ilkten akintisi simdi hamile ♡♡Canım bende soğan kürü uyguluyorum şuan bendede giç akıntı yok ben gün 8.gün sanırım bırakacam
canım kuzuşun hayırlı olsun.... cinsiyeti kız mı merak ettim :)Benim bi iliskimden sonra acayip agrim olmustu saniyorum ondan hamile kaldim hemen banyo yapma ama namaz vakitleri de gecmesin gunah oluyor biliyorsun.hemen sonra iliskiden ayaklarini yukari kaldir iliskiye girerken bile dua et.Etmez miyim ben genel.olarak hep ediyorum cnm insallah sende cabucak hayirla yavruna kavusursun.... İnsallahhh ummadigin anda yuzun guler...
canım kuzuşun hayırlı olsun.... cinsiyeti kız mı merak ettim :)
Bu ay sogan kuru testere disli aslan pencesi ictim(15gun) inofolic combi 2.kutudaydim. Maydanoz sut buhari yaptim(1kez) gunubirlik iliskiye girdim peygamberlerin evlat dualarini okudum.anneme dilek tesbihi yaptirdim ben 4444salati tefriciye okuyordum daha bitmedi 2500lerdeydim.sabah namazlari secdede ezan okunurken dakikalarca dua ettim esimle iliski yasarken bile dua ettim.bu ay teyzem ve arkadasim beni hamile gormus ben cift cizgi gebelik testleri ve kucagimda minik bir kiz cocugu gordum...(ruyalar gercek oldu ) hamile kalmadan onceki gun kendimi sismanlamis pembe elbiseyle gordum saglikli ve hayirli olsun cinsiyet fark etmez ama buda gercek cikarsa kiz galiba :) umarim yardimci olmusumdur canlarim.
rabbim bize de nasip etsin inşallah :) yazdıkların için teşekkürler canım :) Allah razı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?