Gebeliğe Hazırlık Nasil mi hamile kaldim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün aydın canım benim Kucağına da almak nasip olsun inşaallah

Ayy hayırlısı olsun inşallah o kadar içten istemişsiniz ki belli, Rabbim de nasip etmiş

Soğan kürü ne için kullanılıyor? Ve testere dişli aslan pençesiyle aynı sırada beraber yürütülebiliyr mu? Yani kahvaltı ve akşam yemeğinden bir saat sonra aslan pençesini içsem soğan kürünü ne zaman yapıcam? Benim adetlerim düzenli 25günde bir oluyorum çok şükür ama prolaktinim yüksek 41 ne yapmalıyım sence bebiş gelmiyor...

Adet duzeni cok onemli yumurtlama icin yumurtlama olacak ki cocuk olsun...zaten adet duzenliyse kistin falanda yoksa sogan kuru icme.. Testere disli aslanpencesi al canim gunde iki kez ic google testere disli aslan pencesi kuru ibrahim saracoglu yazarsan cikar ... Bazen prolaktin tsh bagli cikiyor tsh ne baktir bir de canim ayrica incir yemee insalalh gelecek bebis canim stres yapma vakti var her dua vaktine esirdir sasmaz biz sabredicez ve rabbimiz insallah verecek... Sana dua edicem insallah ikiz olur beklenen gun gelecek ezan kkunurken sesli dua et secdede et bol dua al ben burada durum.kisminda ne dualar istedim kizlardan belkide onlardan birinin duasi kabul oldu ...

Aayyyy Allahım senden razı olsun o zaman ben başlayın bugün dün almıştım aslan pençesi çok istiyorum ama stresli zamanlardan geçiyoruz... kist varı sağ da ve solda geçti 2-3 ayda gider demişti doktor geçti ama tabi prolaktinimin düştüğünü sanmıyorum. Tsh değerlerin çok iyi dedi doktor endokrine gittim ama yarım santim kadar bi nodül var arada kontrol ettir dedi.. :/ Allahım inşallah herkese istediği zamanda hayırlı bi evlat nasip et Baba tarafımda ikiz var... hayırlısı olsun da..

Canım öncelikle gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu. Maydonoz kürü hakkında bilgi verirmisin? nasıl yaptın nezaman başladın nekadar kaldın bukarda ?

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
İlişki sıklığınız günübirlik derken her gün mü yoksa iki günde bir mi oldu?

Hayirli olsun cnm rabbim kucagina almayi nasip etsin

Canım öncelikle gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu. Maydonoz kürü hakkında bilgi verirmisin? nasıl yaptın nezaman başladın nekadar kaldın bukarda ?

Adet bitimi 2.veya 3.gundu galiba tencerede kaynatyim 1litre sut ve 1demet maydanozu sonra banyo kovasina bosalttim ustune oturdum havlu ile sardim etrafimi sicaklik gecene kadar oturdum dk veremiyorum yaklasik 6-7 dk belki cnm

Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız.ben soğan kürüne başladım bu gün 3.gün ama benimde adetim çok düzenlidir hiç şaşmaz ön hazırlık olsun diye on gün önce bir özel hastanenin doktoruna gittim hormon tahlilleri yaptı yaşımdan daha genç olduğunu söyledi bu arada yaşım 40 adetimin ikinci günüydü adetin bitince şu gün gel dedi o tarihte gittim hsg çekti hay çekmez olaydı demezmi hiç rahmini göremedim sen ameliyat ol göbekten girilen operasyon herşeyden soğudum dünya başıma göçtü eve geldim doktoru aradım dediklerinizden hiç birşey anlamadım hiç bir açıklama yapmadan üniversite de bir doktor adı yazdı ona git ameliyatta baksınlar ben Rahmi hiç göremedim dedi.bunun üzerine kadın doğumcu bir abim var ben onu aradım durumu anlattım kesinlikle çekememiştir doktor dedi az rahatladım.bu kadar kadınların korkulu rüyası olan bir operasyon hem çekilemedi hemde morelim bozuldu.benim bir tane çocugum var o epeyi büyüdü ve ben tekrar anne olmaya karar verdim aslında tekrar çocuk sahibi olmak gibi bir niyetimde yoktu daha öncesi.şöylede bir durum var bana ilacı verdiğinde buz gibi içimde dolduğunu hissettim sizlerde nasıl oldu yardımcı olabilirmisiniz deneyimlerinizi.ilk kez böyle bir durumla karşı karşıya kaldım .bu güne kadar ne düşük yaptım ne kürtaj oldum sadece bir normal doğumum var rabbim uzun sağlıklı ömür versin yavrularımıza

Allah gonlunuze gore versin insallah tek doktora bagli kalmayin ....

Umarim guzel bir hamilelik gecirirsin kendine ve bebise iyi bak :) bol bol dua oku karnina sür cnm...yuce rabbim saglikla ona kavusmayi nasip eylesin insallah.
İnşallah canım benim../ Allah razı olsun:) dün keseyi gördük kısmetse acaba kalbi ne zaman atacak kim bilir Allahım isteyen herkese nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…