- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
Maşallah maşallah ay çok sevindim inş sağlıkla kucağına alırsın evladını.bu ay ben de soğan kürüne basliyorum regl bitince ve testere dişli aslan pençesine de başladım, bir de hayıt otlu civan percemli çay aldım onu da içiyorum. Yarın inofolic combi de alicam doktora sorup çünkü yarın regl 3. Günü yumurta takibine başlıcaz ilk kez, heyecanlıyım biraz inş bizede nasip olur.Bu ay sogan kuru testere disli aslan pencesi ictim(15gun) inofolic combi 2.kutudaydim. Maydanoz sut buhari yaptim(1kez) gunubirlik iliskiye girdim peygamberlerin evlat dualarini okudum.anneme dilek tesbihi yaptirdim ben 4444salati tefriciye okuyordum daha bitmedi 2500lerdeydim.sabah namazlari secdede ezan okunurken dakikalarca dua ettim esimle iliski yasarken bile dua ettim.bu ay teyzem ve arkadasim beni hamile gormus ben cift cizgi gebelik testleri ve kucagimda minik bir kiz cocugu gordum...(ruyalar gercek oldu ) hamile kalmadan onceki gun kendimi sismanlamis pembe elbiseyle gordum saglikli ve hayirli olsun cinsiyet fark etmez ama buda gercek cikarsa kiz galiba :) umarim yardimci olmusumdur canlarim.
Maşallah maşallah ay çok sevindim inş sağlıkla kucağına alırsın evladını.bu ay ben de soğan kürüne basliyorum regl bitince ve testere dişli aslan pençesine de başladım, bir de hayıt otlu civan percemli çay aldım onu da içiyorum. Yarın inofolic combi de alicam doktora sorup çünkü yarın regl 3. Günü yumurta takibine başlıcaz ilk kez, heyecanlıyım biraz inş bizede nasip olur.
bunların haricinde doktor kontrolünde bi tedavi uyguladın mı? yoksa sadece kendi çabalarınla mı bege kaldın. ovulasyon testi kullandın mı?Bu ay sogan kuru testere disli aslan pencesi ictim(15gun) inofolic combi 2.kutudaydim. Maydanoz sut buhari yaptim(1kez) gunubirlik iliskiye girdim peygamberlerin evlat dualarini okudum.anneme dilek tesbihi yaptirdim ben 4444salati tefriciye okuyordum daha bitmedi 2500lerdeydim.sabah namazlari secdede ezan okunurken dakikalarca dua ettim esimle iliski yasarken bile dua ettim.bu ay teyzem ve arkadasim beni hamile gormus ben cift cizgi gebelik testleri ve kucagimda minik bir kiz cocugu gordum...(ruyalar gercek oldu ) hamile kalmadan onceki gun kendimi sismanlamis pembe elbiseyle gordum saglikli ve hayirli olsun cinsiyet fark etmez ama buda gercek cikarsa kiz galiba :) umarim yardimci olmusumdur canlarim.
İnofolic bendede var toz bende aldım ama kullanmadım başka folic asist kullanıyorum si tablet formunumu kullandınız ?Ben doktora sormadan aldim :) darisi basina canim benim
İnofolic bendede var toz bende aldım ama kullanmadım başka folic asist kullanıyorum si tablet formunumu kullandınız ?
bunların haricinde doktor kontrolünde bi tedavi uyguladın mı? yoksa sadece kendi çabalarınla mı bege kaldın. ovulasyon testi kullandın mı?
Darısı başımıza inşallah :) bende bu ay tedaviyi bıraktımOvulasyon testi aldim kullandim hiv iki cizgiye raslayamadim galiba erken yapmisim :) gecen ay catlatma.ignesi vurundum ama adet oldum bu ay normal yollardan tedavisiz kaldim
hamilelik belirtisi yaşadınız mı pekiOvulasyon testi aldim kullandim hiv iki cizgiye raslayamadim galiba erken yapmisim :) gecen ay catlatma.ignesi vurundum ama adet oldum bu ay normal yollardan tedavisiz kaldim
hamilelik belirtisi yaşadınız mı peki
allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizlere de inşallah
benim adetime 3 gün var ama göğüslerim ağrıyo baya şişti adet sancısı gibi sanctum var bide beyaz akıntı merak ettim yaşadınız mı diyeAllah razi olsun canim insallah tez vakitte rabbim hayirla saglikla nasip eylesin
benim adetime 3 gün var ama göğüslerim ağrıyo baya şişti adet sancısı gibi sanctum var bide beyaz akıntı merak ettim yaşadınız mı diye
Bir şey spracam bu yazdıklarınızı tedavi süresinde kullana bilirmiyim ? Bana klomen sonrası 1 yumurta var dedi dokyor ama yine iyne yazdı neden acaba bilmiyorum ama doktorun yüzünde olumsuz ifadeyi gördüm. Kendim de tedaviye başlamak istiyorum. Müdahelem doktorun ilaclarına engel olur mu? Kötü etkileye bilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?