• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl kurtulurum bu düşünceden

uzumgozlum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
75
1
36
Ankara
Arkadaşlar belki size komik gelebilir ama bu takıntı bende gittikçe büyüyor . çok güzel giden bir beraberliğim var evlilik planları yapıyoruz .çok seviyorum ve çok seviliyorum çok şükür buraya kadar hersey çok güzel :) ama ben sevgilimin daha önce birisiyle yada birileriyle cinsel beraberlik yaşadığını biliyorum . ( bir konu arasında erkekler nasılki bakire istiyorsa bende bakir birini istiyorum demiştim ve oda gülerek bu zamanda bulursan banada al dedi şakayla karışık ) bu sebepten kavga cıkardım komik ama evet kavga cıkardım ve oda hayatıma senin girebilecegini nerden bilebilirdimki hem her erkek ergenlik zamanında merak eder ve bunu yaşar dedi bana . ne yaşadıysam ne olduysa senden önceydi senden sonrası seni ilgilendirir sonucta yasanmışlıkları silemeyiz birbirimizi bu şekilde kabul etmeliyiz dedi bana ve haklıda ..ama maalesefki aklımdan bir türlü çıkaramıyorum takıntı yaptım resmen kimdi nasıl biriydi normal bir kızmıydı yoksa öbür türlü bir bayanmıydı .seni neden ilgilendiriyo bunlar diceksiniz ama kendimi alakasız bi yerde bu konuyu düşünürken buluyorum. ona yansıtmakta istemiyorum ama ister istemez yansıyor .gecenlerde bana sarıldı ve öpmek istedi kendimi geri çektim neredeyse kaçtım ondan .bu soruların cevabını çok merak ediyorum ama soramamda tabiki böle bi saçmalık yapamam kendimi düşüremem ama nasıl kurtulucam bu düşüncelerden .benim olan varmı aranızda yardım edin bana :2: çok güzel giden bi beraberliği takıntım yüzünden zora sokucam :5: belkide o unuttu gitti bile yaşanılanları ama ben ooffff

Son düzenleme:
cnm niye küçüklük olarak görüyosun ki, ayrıntıya girmeden sorabilirsin bence.
benim sevgilim de bana öle demişti, bikere beraber oldum demişti, ben soğumuştum ondan çok acı çekiyordum.
sonra ona dedim soğudum diye ertesi gün.meğerse yalan söylemiş utanmış bakirim demeye çünkü 24 yaşında :/
acaba seninki de öyle olabilir mi? şakaya vurmuş çünkü, ve bence bikere yaşayan erkek bikereyle kalmaz.

Back