Nasıl korunmalıyım

ayseeeenur

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
423
118
26
Arkadaşlar kondom+geri çekilme yeterli mi korunmak için siz nasıl korunuyorsunuz kondomla hamile kalan oldu mu hiç aranızda

Aslında bir çok yöntem var. Size en uygun olanını seçebilirsiniz. Ama geri çekilmeyi tek başına bir yöntem olarak saymayın yeterli. Hap, kondom vs. Burada Zemheri isimli üyeden Nuvaring Yani vajinal halkayı öğrenmiştim ben. Onu da araştırabilirsiniz

Arkadaşlar kondom+geri çekilme yeterli mi korunmak için siz nasıl korunuyorsunuz kondomla hamile kalan oldu mu hiç aranızda
Ne kondomu tüplerini bağlatıp yine hamile kalmıştır bunlar 😁😁 tabi ki çok var.gelsin hikayeler.çatlıyorum kıskançlıktan.senelerce korunmadım bir halt olduğu yok.

Prezervatif kullanirken geri çekilmeye ne gerek var onu anlamadım???
Prezervatifin hangi amaca yönelik üretildiğini biliyorsunuzdur herhalde?

Prezervatif yeterli ama çok huzursuzsanız yanında hormonlu spiral ya da doğum kontrol hapı kullanın. Doğum kontrolü katmerlenmesi gereken bir şey değil, sonuçta onlar da canlı, ölüyorlar.

1 yıldır evliyim ilk 3 ay doğum kontrol kullandım sorun yaşamadık gebelik durumu olmadı , daha sonra kondoma döndük ve yine bi sorunla karşılaşmadık tabi ben kondom bile olsa içime boşalmasını istemiyorum eşimin korkuyorum nolur nolmaz delinir sızdırır… korkuyor yani bence gayet

1 yıldır evliyim ilk 3 ay doğum kontrol kullandım sorun yaşamadık gebelik durumu olmadı , daha sonra kondoma döndük ve yine bi sorunla karşılaşmadık tabi ben kondom bile olsa içime boşalmasını istemiyorum eşimin korkuyorum nolur nolmaz delinir sızdırır… korkuyor yani bence gayet
Beni anladığınız için teşekkür ederim gayet basit bir soru soruyorum ama tersleniyorum anlamadım

Evet biliyorum ama yırtılma gibi durumlar oluyormuş koruma yüzdesi 75 ve bu bana riskli geldi o yüzden ne olur ne olmaz diye
%75'i de nereden cikardiniz?
Dogru kullanimda prezervatifler de haplar da %99 koruma saglar.
Prezervatifi kontrol ederek ve iliskinin en basinda takarsaniz hiçbir sorun yasamazsiniz.
Prezervatifi iliskinin ortasinda takarsaniz bu yanlis kullanimdir (zevk suyundan hamile kalınabilir) ve suc prezervatifin degildir.
Biz en ince olan prezervatiflerden kullandığımız halde hic yirtilma durumu yasamadik.

evli değilsen korunurken sadece hamilelik değil cinsel yolla bulaşan hastalıkları da düşünerek ilişkinin her anında yırtık olmadığına emin olduğun bir condom mutlaka kullanmalısın. ek olarak condom varken geri çekilebilir, yumurtlama günlerini ve riskli günleri öğrenip o günlerde ilişkiden kaçınabilirsin.

%75'i de nereden cikardiniz?
Dogru kullanimda prezervatifler de haplar da %99 koruma saglar.
Prezervatifi kontrol ederek ve iliskinin en basinda takarsaniz hiçbir sorun yasamazsiniz.
Prezervatifi iliskinin ortasinda takarsaniz bu yanlis kullanimdir (zevk suyundan hamile kalınabilir) ve suc prezervatifin degildir.
Biz en ince olan prezervatiflerden kullandığımız halde hic yirtilma durumu yasamadik.
Zaten bunları yapıyoruz ama internette %75 oran gördüm ve forumdaki çoğu kişi korunurken hamile kaldık diyorlar panik yaptım bu yüzden

evli değilsen korunurken sadece hamilelik değil cinsel yolla bulaşan hastalıkları da düşünerek ilişkinin her anında yırtık olmadığına emin olduğun bir condom mutlaka kullanmalısın. ek olarak condom varken geri çekilebilir, yumurtlama günlerini ve riskli günleri öğrenip o günlerde ilişkiden kaçınabilirsin.
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için zaten kondomla korunuyoruz ek olarak nasıl korunabilirim diye merak ettim

Kuzu doğum kontrol hapı ve prezervatifle korunun en garntilisi o bak ben nişanlıyım hem korusun hem adet düzenlesin diye yasmin kullanıyorum

Böyle her hafta her 10 güne bir hamilemiyim diye konu açıp nasıl korunurumla devam ediyorsun sürekli böyle
Hep böyle devam mi edicek aynı konuları açarak

X