- 9 Temmuz 2022
- 423
- 118
- 26
- Konu Sahibi ayseeeenur
Arkadaşlar kondom+geri çekilme yeterli mi korunmak için siz nasıl korunuyorsunuz kondomla hamile kalan oldu mu hiç aranızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kondomu tüplerini bağlatıp yine hamile kalmıştır bunlar tabi ki çok var.gelsin hikayeler.çatlıyorum kıskançlıktan.senelerce korunmadım bir halt olduğu yok.Arkadaşlar kondom+geri çekilme yeterli mi korunmak için siz nasıl korunuyorsunuz kondomla hamile kalan oldu mu hiç aranızda
Prezervatif yeterli ama çok huzursuzsanız yanında hormonlu spiral ya da doğum kontrol hapı kullanın. Doğum kontrolü katmerlenmesi gereken bir şey değil, sonuçta onlar da canlı, ölüyorlar.Arkadaşlar kondom+geri çekilme yeterli mi korunmak için siz nasıl korunuyorsunuz kondomla hamile kalan oldu mu hiç aranızda
Evet biliyorum ama yırtılma gibi durumlar oluyormuş koruma yüzdesi 75 ve bu bana riskli geldi o yüzden ne olur ne olmaz diyePrezervatif kullanirken geri çekilmeye ne gerek var onu anlamadım???
Prezervatifin hangi amaca yönelik üretildiğini biliyorsunuzdur herhalde?
Beni anladığınız için teşekkür ederim gayet basit bir soru soruyorum ama tersleniyorum anlamadım1 yıldır evliyim ilk 3 ay doğum kontrol kullandım sorun yaşamadık gebelik durumu olmadı , daha sonra kondoma döndük ve yine bi sorunla karşılaşmadık tabi ben kondom bile olsa içime boşalmasını istemiyorum eşimin korkuyorum nolur nolmaz delinir sızdırır… korkuyor yani bence gayet
Çok teşekkür ederim yanıtınız için hap kullanmayı düşünüyorumPrezervatif yeterli ama çok huzursuzsanız yanında hormonlu spiral ya da doğum kontrol hapı kullanın. Doğum kontrolü katmerlenmesi gereken bir şey değil, sonuçta onlar da canlı, ölüyorlar.
Tecrübesizim ve tüm yöntemler hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum sadeceAyşenurcum bu kadar kafaya takıyorsan sevişmesen mi ya? Bi doğum kontrol bi prezervatif bi o bi bu. Hiçbiri de tatmin etmiyor cevapların :)
%75'i de nereden cikardiniz?Evet biliyorum ama yırtılma gibi durumlar oluyormuş koruma yüzdesi 75 ve bu bana riskli geldi o yüzden ne olur ne olmaz diye
Zaten bunları yapıyoruz ama internette %75 oran gördüm ve forumdaki çoğu kişi korunurken hamile kaldık diyorlar panik yaptım bu yüzden%75'i de nereden cikardiniz?
Dogru kullanimda prezervatifler de haplar da %99 koruma saglar.
Prezervatifi kontrol ederek ve iliskinin en basinda takarsaniz hiçbir sorun yasamazsiniz.
Prezervatifi iliskinin ortasinda takarsaniz bu yanlis kullanimdir (zevk suyundan hamile kalınabilir) ve suc prezervatifin degildir.
Biz en ince olan prezervatiflerden kullandığımız halde hic yirtilma durumu yasamadik.
O korunurken hamile kalanlar dogru kullanmayip sucu yonteme atanlar.Zaten bunları yapıyoruz ama internette %75 oran gördüm ve forumdaki çoğu kişi korunurken hamile kaldık diyorlar panik yaptım bu yüzden
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için zaten kondomla korunuyoruz ek olarak nasıl korunabilirim diye merak ettimevli değilsen korunurken sadece hamilelik değil cinsel yolla bulaşan hastalıkları da düşünerek ilişkinin her anında yırtık olmadığına emin olduğun bir condom mutlaka kullanmalısın. ek olarak condom varken geri çekilebilir, yumurtlama günlerini ve riskli günleri öğrenip o günlerde ilişkiden kaçınabilirsin.