- 24 Haziran 2019
- 45
- 19
- 24
-
- Konu Sahibi kalbikirikinsan
Eskiden bi yöntem vardı kuaförler de perma yapıyorlardı, hala var mı bilmiyorum. Ben de kıvır kıvır olsun istiyorum ama çözüm bulamadım
Ben teşekkür ederim, inşallah işine yararperma uygulamasi diye bi video buldum sayende, izleyip bilgilenirim cok tesekkür ederimm
Aynı benim de böyleydi ve böyle oldu. Peki hangi şampuanı kullanıyorsunuz ya da hangi havlu ?Saçların sürekli elektriklenen kabaran kontrolsüzse, internette curly girl method araştırabilirsin.
Ben tam bile uygulamama rağmen baya işe yaradı.
L’actone kıvırcık saçlar için sülfatsız şampuan. Syoss curl me saç kremi. Olaplex no.3 bakım maskesi. Urban careden herhangi bir durulanmayan krem, ama kırmızı kıvırcıklar için olanı güzel şekillendiriyor. Otacı bitkisel jöle.Aynı benim de böyleydi ve böyle oldu. Peki hangi şampuanı kullanıyorsunuz ya da hangi havlu ?
Ben de love and beauty muru muru özlü şampuanı kullandım saçlarımı baya uzattı ve güzel şekillendirdi ama tüy tüy oluyor onu da halledebilsem. Teşekkür ederim.L’actone kıvırcık saçlar için sülfatsız şampuan. Syoss curl me saç kremi. Olaplex no.3 bakım maskesi. Urban careden herhangi bir durulanmayan krem, ama kırmızı kıvırcıklar için olanı güzel şekillendiriyor. Otacı bitkisel jöle.
Havlu olarak da bildiğiniz normal penye tişört.
Saçımı kurutmuyorum, kendi haline bırakıyorum tişörtle sarıp.
Olaplex no.3 bende elektriklenmeyi bayaa bir alıyor.Ben de love and beauty muru muru özlü şampuanı kullandım saçlarımı baya uzattı ve güzel şekillendirdi ama tüy tüy oluyor onu da halledebilsem. Teşekkür ederim.
Ama bayaa bir pahalı maalesef ben de işsizimOlaplex no.3 bende elektriklenmeyi bayaa bir alıyor.
Çok güzel duruyor bende istiyorum ama cesaret edemiyorumAfro sac çok şahane oluyor kuaförler yapıyor.
Nasıl sarıyorsunuz peki ?Duştan sonra bornozun kemerin sacımı sarıp uyuyorum ben sabaha kıvır kıvır oluyor