- 25 Nisan 2018
- 4.266
- 8.327
- 158
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Anladım , teşekkür ederim sizede Allah kolaylık versin inşallah.Hayır ya est.
Ben de kilo vermeye çalışıyorum da O yüzden:)
+boyunuza göre kilonuz iyi .
Fazla mi ciddenBoyuna göre kilon fazla bile. Spor yaparak vücudunu şekle sokabilirsin.
Bebekler bilinçsiz anneleri ağızlarına tıktığı için yiyor. İçide o kadar şeker ve süt tozu olan bişeyi kutu başına 100 TL verseniz ben yemem.Evet biliyorum ama bebekler de yiyor onu, niye yiyorlar anlam veremiyorum...
Haşlanmış yumurta kilo mu yapıyor? Kaç tane yersen?Haşlanmış yumurta çok etkili. :)
Giydiğim yakışmıyor dediğinize göre şekilli fit bir vücut yok ortada. Fit olup o boya 55 kiloyla da zayıf gözükülebilir ama fit olmadıktan sonra sizin kilonuz bile fazla olur. Ayrıca kilo almak için yediğiniz sağlıklı şeyler organlarınıza zarar verir. Dış görüntüyü halledeyim derken uzun vadede iç organlarınıza zarar verirsiniz. Spor ve sağlıklı beslenmek en iyi seçim olacaktır.Fazla mi cidden
Anlıyorum teşekkür ederimGiydiğim yakışmıyor dediğinize göre şekilli fit bir vücut yok ortada. Fit olup o boya 55 kiloyla da zayıf gözükülebilir ama fit olmadıktan sonra sizin kilonuz bile fazla olur. Ayrıca kilo almak için yediğiniz sağlıklı şeyler organlarınıza zarar verir. Dış görüntüyü halledeyim derken uzun vadede iç organlarınıza zarar verirsiniz. Spor ve sağlıklı beslenmek en iyi seçim olacaktır.
Evet sağlıklı değil ama kim dört dörtlük sağlıklı besleniyor? Ben hep sebze yerim,tuz bile aşırı az tuketirim ama öyle de kilo alınmıyor işte. Sağlıklı beslenmeme devam edip çikolata yemek yerine bebe bisküvisi yiyorum bunun pek de bir zararı olduğunu da düşünmüyorum.Bebekler bilinçsiz anneleri ağızlarına tıktığı için yiyor. İçide o kadar şeker ve süt tozu olan bişeyi kutu başına 100 TL verseniz ben yemem.
Aynı listeden bende alabilir miyim?Bir zamanlar ben de böyleydim... Her istediğimi yiyebiliyordum, vicdanım da rahat oluyordu. Şimdi 55'lerde geziyor kilom ve hiç memnun değilim. Gerçi aksi de hoş değil. Dilerseniz size listemi de atabilirim. Nitekim kilo almak isteyenlere herhangi bir sınırlama yapılmıyor diyet yaparken.
Ben de istiyorum o listeyi :)Bir zamanlar ben de böyleydim... Her istediğimi yiyebiliyordum, vicdanım da rahat oluyordu. Şimdi 55'lerde geziyor kilom ve hiç memnun değilim. Gerçi aksi de hoş değil. Dilerseniz size listemi de atabilirim. Nitekim kilo almak isteyenlere herhangi bir sınırlama yapılmıyor diyet yaparken.
Evet biliyorum ama bebekler de yiyor onu, niye yiyorlar anlam veremiyorum...
Kilonuz gayet normal. 1.60 boyda 50 kilo ideal. Problem kilonuz değil fiziki yapınız muhtemelen. Spor yapmayı deneyin
Olur atarsanız sevinirimBir zamanlar ben de böyleydim... Her istediğimi yiyebiliyordum, vicdanım da rahat oluyordu. Şimdi 55'lerde geziyor kilom ve hiç memnun değilim. Gerçi aksi de hoş değil. Dilerseniz size listemi de atabilirim. Nitekim kilo almak isteyenlere herhangi bir sınırlama yapılmıyor diyet yaparken.
Boyuna göre kilon fazla bile. Spor yaparak vücudunu şekle sokabilirsin.
50 değil bende 46 yim160 50 kiloysaniz zayıf değilsiniz. Ben sizden 2-3 cm daha kisayimdir 46 kiloyum 46-47 oynuyor ama dışardan pek bişey farketmiyor.
Gayet giydiğim yakışıyor. Hayatımda hiç çocuk reyonundan giyinmedim. Uygun fiyatlı markalardan giyiniyorsan yakismamasi normal cunku küçük beden sıkıntısı oluyor oralarda ve en küçük bedenlerinin bile kalıpları büyük oluyor.
Git doğru dürüst bir mağazaya gir, bak bakalim üstüne yakışıyor mu yakışmıyor mu kıyafetler?
Spor da yapıyorum ben ayrıca. Spora başlarsan hem kilo alırsın hem vücudun şekillenir.
66 minerden cikardiniz?
sizin zevkiniz belki size zero altindadir ama 160 boyunda bir insan 50 kiloyla nasil "fazla kilolu" oluyor?
160 boyunda bir kadin icin normal olan 51,2-66,6 arasi bir kilo.
1.60 a 50 kilo fazla zaten balık etli mi olmak istiyorsun
Ben 1.60 boyumla 66 kilo olsam diye düşünüyorum ama metre kare hesabima denk gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?