- 25 Nisan 2018
- 4.266
- 8.327
- 158
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Teşekkür ederimdiyetisyen yardımı alın.
sadece kilo vermek için gidilmez, sağlıklı kilo almak için de gidebilirsiniz.
spor da yaparsanız vücudunuz şekle girmiş olur.
İyi de kuzum, sağlıklı kilo almıyorsun ki şeker yüklüyorsun bünyene.Ben de aynı şekilde hep 46 kiloydum ve kilo alamıyordum. 2 haftadır bebe bisküvisi yiyorum ve şu an 48 kiloyum. :) Sınav bittiğinde de spora yazilicam sağlıklı kilo almak için. Tabi ben önce kan, hormon testi yaptırdım ve bir şey çıkmadığı için böyle kilo alıyorum, sen önce gidip test yaptırmalisin ona göre kendine yol belirlersin.
İyi de kuzum, sağlıklı kilo almıyorsun ki şeker yüklüyorsun bünyene.
İlk kızıma tek tük verirdim ama ikincisinde kullanmıyorum. Çoğunlukla mama gibi verirler bebeklere bebe büskivisi, sütle falan karıştırıp. Fakat bebeğin yediği ile senin yediğin bir değildir. Büyük ihtimalle bir paket falan yiyorsun.Evet biliyorum ama bebekler de yiyor onu, niye yiyorlar anlam veremiyorum...
Yok aslında sırf bebe bisküvisi yemiyorum günde 1 kase anca yiyorum ama yine de vicdan azabı çekiyorum. Avokado çok yiyince kilo aldıran bir besin onu çok fazla yiyorum ama yine de kılo alamıyorum. Çok fazla sağlıklı beslenip gözle görülür kilo almak pek mümkün değil o yüzden kilo alırken sağlıksız besinler elbet tüketilmek zorunda.İlk kızıma tek tük verirdim ama ikincisinde kullanmıyorum. Çoğunlukla mama gibi verirler bebeklere bebe büskivisi, sütle falan karıştırıp. Fakat bebeğin yediği ile senin yediğin bir değildir. Büyük ihtimalle bir paket falan yiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?