• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl kendi ayaklarımın üstünde kalabilirim

Meraktannn123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
25
7
1
Arkadaşlar merhaba öncelikle. Uzun zamandır aklımı kurcalayan bir konu var. Dünyayı gezmek çocukluktan beri en büyük hayalimdi. Ama etrafımda hep bunun örnekleri erkeklerdi ve desteklenen de hep onlardı. Bir kadın olarak kendi imkânlarımla çalışarak bunu başarmak istiyorum ve bu sadece bir hayal değil bir hedef. Olabildiğince ailemden destek almadan yapmak istiyorum bunu. Yabancı dil kültür vs bu konularda olabildiğince gelistiriyorum kendimi ama ciddi anlamda bir önerisi olan var mı. Nasıl kendim başka yerlerde ne gibi işlerde çalışabilirim. Guvenlimigi nasıl sağlayabilirim vs.

Youtubeda filan bunu yapan nasıl yaptığını anlatan insanlar var. Hepimizin hayali dünyayi gezmek. Ama her şeyden önce büyümelisin. Bu arada da kendini beynini karakterini geliştirmelisin. Gideceğin yerlere dair bi ön bilgin olmalı merak etmelisin ki gittiginde haz alabilesin. Okullarıni bitir bu süreçte de bu hayalini daha sağlam planlarsın ve bu süreçte hayatına giren insanlarla da doğru etkilesimlerde bulunabilirsin.

Eğer gerçekten sadece tek başınıza bu imkanları sağlamak istiyorsanız maddi imkanı çok iyi olan bir kariyeriniz olması gerekir. Bunun başka yolu yok.

Önce bolca ders çalışma ve iyi eğitim veren bir üniversite. Sonra zaten karşına milyon çeşit fırsat çıkar.

Nedense bunun ardından iyi bir iş iyi bir kariyer iyi bir aile ve dünya yüzü görmemiş 60 yaş bir ben hissediyorum ama başka çıkar yolu yok haklısnız

İyi bir iş iyi bir kariyer zaten dünyanın herhangi bir yerine seyahat etme ya da seçtiğin yerde yaşama şansı sunacak sana. Aile senin tercihin. Ama asıl okumazsan 60 yaşında dünya yüzü görmemiş bir sen olur.

Eğer gerçekten sadece tek başınıza bu imkanları sağlamak istiyorsanız maddi imkanı çok iyi olan bir kariyeriniz olması gerekir. Bunun başka yolu yok.
İyi bir iş iyi bir kariyer zaten dünyanın herhangi bir yerine seyahat etme ya da seçtiğin yerde yaşama şansı sunacak sana. Aile senin tercihin. Ama asıl okumazsan 60 yaşında dünya yüzü görmemiş bir sen olur.
Tabi ki asla okumamayi aklimdan bile geçirmedim 🙏

Back