nasıl karar verdiniz?

siyahkugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
722
47
Kızlar, senelerden beri tek hayalim incecik dantel sutyenler giyebilmek... Hep ama hep keşke göğüslerim daha büyük olsaydı diye düşünmüşümdür... Daha önce parayı ve işlerin yoğunluğunu bahane ettim, silikon ameliyatı için. İlk defa bu sene hem kafa hem de madden hazır oldum bu ameliyata. Bazı tanıdıkların aldığı iyi sonuçlara göre bir doktorla da görüştüm. Yöntem ve maddiyat dahil herşeyde anlaştık. Bana "hazır olduğunda beni ara" dedi. Ama bir türlü arayamıyorum. Halbuki bu yaz komplekssiz bir şekilde bikini giymek en çok istediğim şeylerin başında. Ama kafamı kurcalayan bir çok soru da var...
Siz nasıl karar verdiniz? Çok mu araştırdınız? İstihareye mi yattınız? Bir gün canınıza tak mı dedi? Bu cesareti nasıl buldunuz?

meraba arkadaşım.bende meme büyütme ameliyatı olucam yakın zamanda.mesela ben maddi olarak hazr deilim ama olucam işte bi şekilde.nezaman tamm benm olmam şart dedim,artık eşimin yanında soyunup giyinemez oldum,kendme güvenim gtti.sürekli saklama modundayım.bide annem yaptırdı,baktımki imkanz bişe deil,o şekilde kafaya koydum.eşim istemediği halde (maddiyattan dolayı) bi şekilde ikna ettm.benm bir bebeğim var ve emzrme sonrası çok küçüldü ve sarktı.senn durumun muhtemelen daha iyidir.eğer çok istiosan ve şartlarınıda ayarladıysan düşünme derm.istemekten daha büyük bi sebep yoktur.öpüyorum

Sevgili symgcl, verdiğin destek için teşekkür ederim. Valla çok istiyorum. Şartlarımı da ayarladım gibi.. Tek çekincem ya sonuçtan memnun kalmazsam... Sen de inşallah maddi konuyu halledersin.

Sevgili Kalem1981 özelden mesaj atma hakkım henüz yok. O yüzden sana da buradan teşekkürlerimi sunarım.

canım açıkçası bende düşünmüo deilim ya sonuç güzel olmazsa..ama ben diorumki her hali bundan ii olcaktır.kaydirigubbakcemile3 tabiki şaka bi yana doktoru iyi seçmek önemli burda.varmı senn kafanda doktor? benm eşim bayan cerrahtan başkasını istemio.dolayısıyla benm fazla seçeneğim yok.:çok üzgünüm: tüm iyi dileklerim sennle...

var var biri kafamda. Bizim uzaktan tanıdığımız biri de ona yaptırmış. Tabi açıp göstermedi ama sonucun kendini çok memnun ettiğini söylüyor. O da "hiç düşünme bile, bu yaz güzelim memelerle denize girersin" diyor... Bu akşam da eve gelirken düşündüm, galiba mayıs başı olocağım artık. Ne yapayım.Senelerden beri hayalini kurduğum birşey...
Peki senin düşündüğün biri var mı? Burada forumlarda bazı kadın doktorların adı geçiyor aslında?

evt geçiyor bi doktor özellişkle geçiyor ama ben anlaşamadım onunla.onun dışında eser aydoğdu die bi doktor var anlaştım her konuda ama burda olumsuz yorumlar var hakkında.benmde içime sinmedi öyle beklemedeyim yani.senn adına sevndm ama.yaz grmeden aradan çıkarırsın.:lepi:

ben 5 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum sonrası ağrısız ve sorunsuz geçti .eğer ameliyat olmayı düşünüyorsanız biran önce olun .çünkü ödemlerin inmesi ve protezlerin yerleşmesi zaman alıyor.rahat rahat bikini giyebilmeniz için biran önce olmanızı öneririm

ben 5 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum sonrası ağrısız ve sorunsuz geçti .eğer ameliyat olmayı düşünüyorsanız biran önce olun .çünkü ödemlerin inmesi ve protezlerin yerleşmesi zaman alıyor.rahat rahat bikini giyebilmeniz için biran önce olmanızı öneririm

benim de daha 5.gunum ama siddetle tavsiye ediyorum...kizlar korkmayin ve yaptirin..erken belki tavsiye etmek icin, ki su anda sekilleri bi tuhaf memislerin ama eski halinden cok ama cok daha guzeller :))))))))))))))))))

benim de daha 5.gunum ama siddetle tavsiye ediyorum...kizlar korkmayin ve yaptirin..erken belki tavsiye etmek icin, ki su anda sekilleri bi tuhaf memislerin ama eski halinden cok ama cok daha guzeller :))))))))))))))))))

hayırlı olsun ceyceyceycey kime oldun pylaşırmısın?

Teşekkürler Petunya paylaşımın için. Sen kime oldun ameliyatını? Nasıl bir yöntem kullandı doktorun. Memnunsun anladığım kadarıyla, ne mutlu sanaaahihoyyyt

sevgili siyahkugu ben ameliyatımı istanbulda olmadım .bu yüzden dr ismi vermem işine yaramaz.ama ameliyatla ilgili yaşadıklarım hakkında yardımcı olabilirim .kasüstü yöntemle 305 cc yuvarlak high profil protez takıldı .genel anesteziyle oldum. ameliyatım 1,5 saat sürdü.1gece hastanede kaldım

Bu cc ler kaçar kaçar artıyor bir anlasam:hulya: Bir de başka topiclerde kızlar kaç cc konduğunu yazıp önceki ve sonraki ölçülerini yazmişlar. Kafam gittikçe karışıyorkaydirigubbakcemile2

bu cc olayına fazla takılma .Aynı cc olup farklı sonuçlar alınabilir.bu kişinin göğüs kafesi ve protezin profiliyle alakalı.eğer göğüs kafesin darsa göğüs ölçün daha küçük olacatır .ama göğüslerin büyük görünecektir.ayrıca gereğinden büyük takılırsa doğal durmayacaktır ve sırtın yükü arttığından sırt ağrıların olacaktır.

Ya zaten ben çok büyük göğüs istemiyorum... Benim görüştüğüm doktor bana 275 veya 300 cc demişti. Hatta benim omuzlarım ve göğüs kafesim geniş olduğu için "daha bile fazla kaldırır senin vücudun çünkü yapın müsait" demişti. Artık en iyisi ona güvenmek olacak petunyacım... Tabi elim telefona gidip ben karar verdim, hadi yapın şu ameliyatı diyebilirsem...

Ya zaten ben çok büyük göğüs istemiyorum... Benim görüştüğüm doktor bana 275 veya 300 cc demişti. Hatta benim omuzlarım ve göğüs kafesim geniş olduğu için "daha bile fazla kaldırır senin vücudun çünkü yapın müsait" demişti. Artık en iyisi ona güvenmek olacak petunyacım... Tabi elim telefona gidip ben karar verdim, hadi yapın şu ameliyatı diyebilirsem...

Siyahkugu seninle aynı durumdayım.Doktor konusunu aşsam ameliyat şekline takılıyorum.Doktorlar ve ameliyat şekli konusunda ve tabii dediğin gibi boyut konusunda --şekli de var--kafam karışık.Ha bazen de kilo alırsam gerek kalmaz mevzuu var ki işi hepten imkansız kılıyor.
Neyse ki arkadaşlardan yazanlar var.5 sene düşünmüş ancak yaptırmışlar..Ben bir senedir düşünüyorum, daha zaman var..
Karar verebilirsem bu yaz olmayı istiyorum.Senin bir zaman kısıtlaman var mı?

Jenna , aslında benim hayalim yaza girmeden işte mayıs gibi yaptırmak. Ki, yazın istediğim gibi bikiniler giyeyimeyvahedigeldismile Gel seninle el ele tutuşup yaptıralımboshayallersmile

Siyahkugu, bence de iyi olur:)Ortak hareket etmek insanı rahatlatabilir.Bazı insanlara kolay geliyor olabilir ama bana çok zor geliyor.Tuğrul Beyle görüşeyim, sorularımı sorayım.Sonra tekrar yöntemle ilgili konuşuruz.Konuştukça insanın kafası daha çok karışıyor ama benim için başka yolu da yok..:eek:

Selamlar, geçen seneden beri 3 doktorla görüştüm.Sonunda kararımı verdim.Demek ki karar vermek için insanın kendisine uygun doktoru bulması gerekiyormuş.Doktorum Tuğrul Bey olacak.Artık uygun zamanı beklemek kalıyor bana..heyecanla:)

Aaaa süpermiş. Hemen anlat Jenna. Ne dedi, nasıl yapacak ameliyatı. En önemlisi ne zaman olacaksın. Çok sevindim senin adınaguclubacismile

X