Merhaba arkadaslar..bu sitede 1yildan fazladir bilgilenmeye calisiyorum, arkadaslarla dertlerimizi paylasib bir birimize yardim etmeye calisdik hep.simdi sizden yaridm istiyorum tum kk kadinlari..az cok bazilariniz bilir durumumu,ben yinede oz geceyim, arkadaslar 15aylik evliyim, hic hamile kalmadim, onceleri hafif pko dediler hep, klomid progestron falan filan tedavileri oldum, klomidle yumoslar buyuyyordu..neyse sonra klomide karsida artik bi cevap vermedi yumoslar.bende bos burakdim bi kac ay, sonra kafama hsg takildi, gitdim cekildim temiz cikdi cok sukuir, bu arada esimde spermiogram verdi, malesef hizli hareketlik 14% cikdi..ben hsg cekildiyimden bu yana son 4ay hem yumurta takibi yapdirdim, yumoslar ilacsiz buyudu ve catladi bile..yine hamile kalamadim, malum esimde % asagi biraz,simdi ben ulkeme dondum unversitem son senemi bitirmek icin, esim yurt disinda kaldi, 3ay sonra yanina gidecem, 3ay bos durmuyalim dedik, esim orda tedavi goturmus durumda, bende burada kendi ulkemde iyi bildiyim bi doktora gitdim, doktora coook ciddi bi pko oldugunu, hic bi tane bile yumos olmadigini, ve kesinlikle ameliyat olunmam gerektdiyini soyledi, laparoskopik pko icin..ama ben istemedim,acikcasi inandirici gelmedi, bakin kardesler benim adetim 1gun gecmez, her ay duzenli olurum, hormonlarim hepsi guzel gayet iyi, e son aylarda yumoslarda buyuyordu, neoldyda bu kadar ciddi oldu? hem yurtdisinda kimse ciddi demedi..neyse kadin bana simdi ilac tedavisi yazdi, ama bu kesin deyil dedi..simdi size soruyorum ey anneler, anne adaylari, tedavi olanlar siz ne oneriyorsunuz bana?ne yapayim ben ? cok korkuyorum..inan bana ne yapacagimi bilemiyorum, hangi doktora guveneceyimide..
cok uzun oldu biliyorum..ozur dilerim.![KK15 :15: :15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
cok uzun oldu biliyorum..ozur dilerim.
![KK15 :15: :15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)