Nasil kara vereceyimi, kime inanacagimi bilmiyorum

UmmuUmar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
471
2
46
Azerbaycan
Merhaba arkadaslar..bu sitede 1yildan fazladir bilgilenmeye calisiyorum, arkadaslarla dertlerimizi paylasib bir birimize yardim etmeye calisdik hep.simdi sizden yaridm istiyorum tum kk kadinlari..az cok bazilariniz bilir durumumu,ben yinede oz geceyim, arkadaslar 15aylik evliyim, hic hamile kalmadim, onceleri hafif pko dediler hep, klomid progestron falan filan tedavileri oldum, klomidle yumoslar buyuyyordu..neyse sonra klomide karsida artik bi cevap vermedi yumoslar.bende bos burakdim bi kac ay, sonra kafama hsg takildi, gitdim cekildim temiz cikdi cok sukuir, bu arada esimde spermiogram verdi, malesef hizli hareketlik 14% cikdi..ben hsg cekildiyimden bu yana son 4ay hem yumurta takibi yapdirdim, yumoslar ilacsiz buyudu ve catladi bile..yine hamile kalamadim, malum esimde % asagi biraz,simdi ben ulkeme dondum unversitem son senemi bitirmek icin, esim yurt disinda kaldi, 3ay sonra yanina gidecem, 3ay bos durmuyalim dedik, esim orda tedavi goturmus durumda, bende burada kendi ulkemde iyi bildiyim bi doktora gitdim, doktora coook ciddi bi pko oldugunu, hic bi tane bile yumos olmadigini, ve kesinlikle ameliyat olunmam gerektdiyini soyledi, laparoskopik pko icin..ama ben istemedim,acikcasi inandirici gelmedi, bakin kardesler benim adetim 1gun gecmez, her ay duzenli olurum, hormonlarim hepsi guzel gayet iyi, e son aylarda yumoslarda buyuyordu, neoldyda bu kadar ciddi oldu? hem yurtdisinda kimse ciddi demedi..neyse kadin bana simdi ilac tedavisi yazdi, ama bu kesin deyil dedi..simdi size soruyorum ey anneler, anne adaylari, tedavi olanlar siz ne oneriyorsunuz bana?ne yapayim ben ? cok korkuyorum..inan bana ne yapacagimi bilemiyorum, hangi doktora guveneceyimide..

cok uzun oldu biliyorum..ozur dilerim.:15:

sakın yaptırma.pko olupta laparoskopi yaptıranı ben hiç duymadım.bendede pko var kaç doktora gittiğimin haddi hesabı yok ama bana kimse ameliyat olmalısın diye bişey demedi.
ben ilaçsız kesinlikle adet olmam senin herşeyinde normalmiş.iyice araştır.maddiyat için demiş olabilir.
:19::19:
verdiği ilaçlar hangileri ?

slm arkadaşım bende yapma diyorum bekle arkadaşımda oyleydi ama şimdi hamiş

ben yerinizde olsam devlet hastanesine giderdim ordaki drlar pek kar amaçı gütmez ve doğruyu söyler Allah yardımcın olsun inşallah.

sakın yaptırma.pko olupta laparoskopi yaptıranı ben hiç duymadım.bendede pko var kaç doktora gittiğimin haddi hesabı yok ama bana kimse ameliyat olmalısın diye bişey demedi.
ben ilaçsız kesinlikle adet olmam senin herşeyinde normalmiş.iyice araştır.maddiyat için demiş olabilir.
:19::19:
verdiği ilaçlar hangileri ?

bana simdi Omega trol ( yani Avitamini ) progestron, bide Livarol ( yani mantara karsi )) bak neler yazmis bana..bunlar hic pkoyla ne alakasi ? cunki cogu seyim normal, yazacak bi sey bulamadi..evet bencede para icin yapiyor

Tesekkur ederim arkadaslar..ben ameliyatdan vaz gectim zaten..bakin kadin bana bu ilaclari yazdi, bide diyorki asil tedaviyi 15gun sonra gel yazicam..simdi niye yazmiyor ?? 15gun sonra gelince yeniden odeme yapicam ya faazla para gidiyor ona o yuzden..hic gozum tutmadi zaten

canım öncelikle geçmiş olsun . bende pkos var . kendimi bildim bileli böyleyim . 12 yıldır evliyim bir kez hamile kaldım o da tüp bebek ile oldu ama kaybettim bebeğimi .
dün genetik test için zeynep kamil hastanesine gittim . doktor 7 sülalenin hastalıklarını soruyor . bana da sordu neden olmadı diye dedim bende pkos var . bir sürü soru sordu . bende normalde her ay düzenli adet görürüm hiç sekmez çok gereksiz durumlar olmadıkça 31 günde bir olurum . bu zamana kadar gitmediğim doktor kalmadı hiç biri bile bana ameliyattan bahsetmedi ilk defa duyuyorum . sakın böyle bir şey yapma . eğer istanbulda isen zeynep kamil hastanesine git görün derim . gerçekten de başarılılar ve devlet hastanesi olduğu için orada para söz konusu bile dğeil .

Back