• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama nasıl kapatabilirim?

defnecere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
130
0
46
Manisa
Arkadaşlar benim saçlarım çilek kızılı açık bir kızıl yani bunaldım akmasından ilk boyadığın gün güzel sonra boyadığın renkten eser kalmıyor.Ben beyaz tenli açık kahve gözlüyüm ama tatilde bronzlaştım.Sizce ben bu kızılı hangi kahveyle kapatabilirim?Ve bu kahveler bana yakışırmı?Mesaj sayımı doldurmuş olsaydım foto koyacaktım ama maalesef...

Arkadaşlar benim saçlarım çilek kızılı açık bir kızıl yani bunaldım akmasından ilk boyadığın gün güzel sonra boyadığın renkten eser kalmıyor.Ben beyaz tenli açık kahve gözlüyüm ama tatilde bronzlaştım.Sizce ben bu kızılı hangi kahveyle kapatabilirim?Ve bu kahveler bana yakışırmı?Mesaj sayımı doldurmuş olsaydım foto koyacaktım ama maalesef...

ben 6.35 voila ile boyadım kapattı kutudaki renk gibi kızıllıkda olmadı saçımda ama kesin kurtulmak istiyorsan 6.1 küllü kahve ile boya arkadaşım illaki küllü boyaman gerek yada 7 yansımada kapatıyor mesela bak kolestonda 7.77 var ışıltılı kahve oda işine yarar yada neva 6.77 böyle yansımalar kullanmalısın birde kullandığın kahve tonu enaçık 7 numara olmalı 8 ve üstü numaralar kapatmıyor saçtaki turunculuğu maalesef zaman kaybı olur senin açından

Back