Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

selam kıslarr bugün daha siftahım yok akşama belkim olur ama dün babam bir sürü bozuk para verdi 10 tlye yakın para attım hihoyyytsositososito
ay babası vermiş ne güzel gösdeee
babasının küçük tek biricik kızısı
kıyamam ben

günaydın tatlımmmm

hadi durmak yok oynayın millet
:dance: :dance: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool:

Son düzenleme:
kk nın tutumlu bayanları günaydın hepinize bende sonunda evime geldim memleketten tık yoktu tabi bi sürü masraf oldu ama olsun kayınvalidemler hacca gitti önemli olan oydu şimdiden özledim yazık o kadar masraf etmişlr kayınvalidem hala bana gizli gizli harçlık vermeye kalktı almadım tabi:gitme:giderken para atıyolar ya ordan kaptım azcık bozuk para:roflolnu atarım artık yerimsenibenilknurum canım benimmm senide ayrıca öpüyorum tatlışopuyorumnanaktan:kedi:

hoşgeldin canım
döndün demek maşallah
Hayırlısı ile gidip gelsinler inşallah
aramıza hoşgeldin yeniden

günaydın kızlar yeni haftaya bomba gibi başlamak dileği ile işleriniz rast gitsin kumbaralarınız iyice şişsin
sağol tatlım
mutlu bereketli bi hafta senin olsun

selam bendende 5tl buğün
kankimmmmm
sen iyi biriktirdin bu ara
ne yapıcan bakalım paralarıı

sağol halecimm

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Canım çok geçmiş olsun...
Üzülme boşver canınız saolsun.. başınız gözünüz sadakası olsun inşallah.....

Dağ başı dediysem etrafı dağlık vadi gibi bi ilçe ve buranın insanına kaba saba yobaz oldukları için dağlılar deniyormuş
Eşimin işi nedeniyle dağ başındayız. neyse ki annemler yani medeniyet 2 saat uzakta ve eşim gidip gelmeyi seviyor
Sağlığımız zaten yok eşimin bütün iç vücudu (mide, bağırsaklar, yemek borusu, karaciğeri) iltihap ödem içinde ülseri var gastriti var şimdi bide halsizlik baygınlık çıktı
Ben desen ayrı bi tıbbi konu
Onun için sürekli medeniyete gidip gönlümüzce harcıyoruz sinema tiyatro sergi ne varsa geziyoruz
Çarşı pazarı talan ediyoruz
Bi el çantasıyla gidip valizle geliyoruz :kedi:

Eşim sağolsun zırt pırt medeniyete gidiyoruz yoksa tam sıyırık olurduk laelaelaelaelae

Bu arada çiçekler için ikinize de teşekkürler
Hasret kalmıştım Bendende size kucak dolusu sevgiler opuyorumnanaktan

İyi ki eşine bişey olmamış malum bu devirde gözleri döndü insanların
Geçmiş olsun

5 tl de ben attım,hihoyyyt
ay kumbaram doldukça mutluluğum artıyor daha bi hırslanıyorum...
yani güzelim insan
güzel bişeyler yaptıkça mutluluğu artıyo şekerim

senin adına sevindim canım
ama sağlığa dikkat derim
şakaya gelir yanı yok çünkü

Sen bide benim pazar alışverişimi görsen
Marul 1 lira ben 5 lira veriyorum artan 4 lirayı kumbaraya ayırıyorum :teytey:
Havuç 1 lira ben yine 5 lira verip artanı kumbaraya ayırıyorum :dance:
Benim bi haftalık pazar alışverişim 60-70 lirayı buluyor :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…