- Konu Sahibi KralicheKaterina
-
- #1.101
ay babası vermiş ne güzel gösdeeeselam kıslarr bugün daha siftahım yok akşama belkim olur ama dün babam bir sürü bozuk para verdi 10 tlye yakın para attım hihoyyytsositososito
hoşgeldin canımkk nın tutumlu bayanları günaydın hepinize bende sonunda evime geldim memleketten tık yoktu tabi bi sürü masraf oldu ama olsun kayınvalidemler hacca gitti önemli olan oydu şimdiden özledim yazık o kadar masraf etmişlr kayınvalidem hala bana gizli gizli harçlık vermeye kalktı almadım tabi:gitme:giderken para atıyolar ya ordan kaptım azcık bozuk para:roflolnu atarım artık yerimsenibenilknurum canım benimmm senide ayrıca öpüyorum tatlışopuyorumnanaktan:kedi:
sağol tatlımgünaydın kızlar yeni haftaya bomba gibi başlamak dileği ile işleriniz rast gitsin kumbaralarınız iyice şişsin
kankimmmmmselam bendende 5tl buğün
sağol halecimm
Günaydın arkadaşlar... İlknurcum teşekkür ederim ilgine. Mesaj atmışsın sağolasın. Ama bu günlerde ben pek birşey atamıyorum kenara. Eşim epeyce bir para çarptırmış cebinden(( Bir ödemesi vardı onu almış eve geliyorken bir kalabalık esnasında olmuş. Üzüldük epeyce. Sağlık olsun bunda da bir hayır vardır dedik ne yapalım. Yani bu ay bizim kumbaramız aç kalacak biraz. Olsun bakalım. Sevgiyle kalın...
Dikkat et kendine o zaman sende tatlım
dağ başındayım demişsin
ne o öyle asker gibi kıs
biraz rahat bırak kendini arada harca
para dediğin bi yere kadar önemli olan akıl ve beden sağlığımız değilmi
bendende sana
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
dağ başında fazla kalıpta kafayı yeme de gülüm o zaman eşşek gibi çalışıp kazandığın paranın da faydasını göremezsin.
Sana bir vazo dolusu papatya gönderiyorum canım, dağ başında çiçeğe hasret kalmışsındır.a.s.
Günaydın arkadaşlar... İlknurcum teşekkür ederim ilgine. Mesaj atmışsın sağolasın. Ama bu günlerde ben pek birşey atamıyorum kenara. Eşim epeyce bir para çarptırmış cebinden(( Bir ödemesi vardı onu almış eve geliyorken bir kalabalık esnasında olmuş. Üzüldük epeyce. Sağlık olsun bunda da bir hayır vardır dedik ne yapalım. Yani bu ay bizim kumbaramız aç kalacak biraz. Olsun bakalım. Sevgiyle kalın...
yani güzelim insan5 tl de ben attım,hihoyyyt
ay kumbaram doldukça mutluluğum artıyor daha bi hırslanıyorum...
Dağ başı dediysem etrafı dağlık vadi gibi bi ilçe ve buranın insanına kaba saba yobaz oldukları için dağlılar deniyormuş
Eşimin işi nedeniyle dağ başındayız. neyse ki annemler yani medeniyet 2 saat uzakta ve eşim gidip gelmeyi seviyor
Sağlığımız zaten yok eşimin bütün iç vücudu (mide, bağırsaklar, yemek borusu, karaciğeri) iltihap ödem içinde ülseri var gastriti var şimdi bide halsizlik baygınlık çıktı
Ben desen ayrı bi tıbbi konu
Onun için sürekli medeniyete gidip gönlümüzce harcıyoruz sinema tiyatro sergi ne varsa geziyoruz
Çarşı pazarı talan ediyoruz
Bi el çantasıyla gidip valizle geliyoruz :kedi:
Dur ben bi köşedeki markete gidip fanta aliim ordan 2 buçuk lira artıyor
Onu atarım kumbarama kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?