- Konu Sahibi KralicheKaterina
-
- #1.041
zengin kedi:))))
anaaa paralara bakınn delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
zengin kedi:))))
kıs paralarrın efendisi gibi yatmış valla sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanabçekil ordan pis kedicik
kıs senin pisi mi bu acep :teytey: :teytey: :teytey:pisilerde artik para biriktioo kizlar?:)))
selam
ilknurum yazamadım ama paralarım birikiyor
bu ğün hasılat sabahtan ii
10tl attım
herkese bereketli günler
kıss 8 liraya kılımı bile kıprdatmam, ucuza gitmişsinn delüüüüü sırnaşık şeysırnaşık şey
Her akşam 30 lirasını alıyorum o ayrı şekerim :lepi:
30 Lira ortak hesaba 8 lira benim kasaya opuyorumnanaktan
Dün akşam 12 tl daha bozukluk attım sonracıııma geçtim herifin karşısına ballandıra ballandıra saydım
Bi haftada 49 tl olmuş allah bereket versin
Her akşam 30 lirasını alıyorum o ayrı şekerim :lepi:
30 Lira ortak hesaba 8 lira benim kasaya opuyorumnanaktan
Dün akşam 12 tl daha bozukluk attım sonracıııma geçtim herifin karşısına ballandıra ballandıra saydım
Bi haftada 49 tl olmuş allah bereket versin
Bir şeyin imkansız olduğuna inanırsanız, aklınız bunun neden imkansız olduğunu ispatlamak üzere çalışmaya başlar.
Ama bir şeyin yapılabileceğine inandığınızda, aklınız onu yapmak üzere çözümler bulmanıza yardım etmek için çalışmaya başlar.
Demem o ki bu devirde geçinmek bile imkansızken nasıl para biriktirelim dersek birikmez
Bi filozof amcanın sözünü kendimize uyarladım opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
Bir şeyin imkansız olduğuna inanırsanız, aklınız bunun neden imkansız olduğunu ispatlamak üzere çalışmaya başlar.
Ama bir şeyin yapılabileceğine inandığınızda, aklınız onu yapmak üzere çözümler bulmanıza yardım etmek için çalışmaya başlar.
Demem o ki bu devirde geçinmek bile imkansızken nasıl para biriktirelim dersek birikmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?