- Konu Sahibi KralicheKaterina
-
- #3.261
kimler gelmiş :))) hoşgelmişş :1hug:
muhsana sanırım ya akşam yada dün gördüm seni.
geçmişemi daldın çıkamadın bacım............
Merhaba hanımlar,
Siteyi ben birkaç hafta önce keşfettim. Çeşitli konuları okudum ama bu konu başlığı ilginç geldi. Birkaç mesaj okuduktan sonra ben de bozuk para biriktirmeye heves ettim sizlerle de paylaşayım dedim. Ama önce bütün mesajları baştan sonra okuyayım ki ortadan dalıp da yanlış şeyler söylemeyeyim istedim. Dolayısıyla karalahana kardeşim sessiz sedasız takipte idim. Bitirmem biraz zaman aldı ve geç kaldım. İyiki de bütün mesajları okumuşum adımın geçtiği mesajını gördüm. İlgine çok teşekkür ederim ayrıca. a.s.
Ben işyerine servisle gelip gittiğim ve öğle yemeklerini de şirkette yediğim için öyle pek bozuk param olmuyor. Alışverişe yada dışarı çıkacağımızda da eşimle birlikte oluyorum ve o harcama yapıyor. Yeni evli olduğum için de adamdan bozukları isteyemem diye düşünüyorum. :kedi: Ama geçen gün kendisine de bahsettim bu kararımdan birascık küçümsedi sanki bilmiyorumkismile olsun. Henüz kumbara edinemedim. Arkadaşımın hediye ettiği ufak bozuk para cüzdanı ile başladım. ilk olarak 0,85 kuruş çıktı eşim de sadece 0,5 varmış o da ekledi. opuyorumnanaktan. Bugün de 4,40 atacağım inşallah.
Sizleri tanıdığıma çok memnun oldum. vereliniortak
Hepinize bereketli biriktirmeler. Hayırlı ramazanlar.
evettt kumbaramı sayma törenine başlıyorumm kaydirigubbakcemile5
evettt kumbaramı sayma törenine başlıyorumm kaydirigubbakcemile5
evettt bu ay ki hasılatım 50 tl kaydirigubbakcemile2
silbaştan Bismillah..!:lepi:
[/URL][/IMG]
evettt bu ay ki hasılatım 50 tl kaydirigubbakcemile2
silbaştan Bismillah..!:lepi:
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?