Nasıl işin içinden çıkacağımı bilmiyorum. Yol gösterir misiniz?

Aileniz size para gönderiyordur mutlaka , sizin soyadiniz banka tarafından güncellenmedi mi fatketmiyorlar mı ?
Yani yorum yapmayı çok isterdim hikaye doğru ise de çok üzüldüm ama inandırıcı gelmiyor. Inşallah Doğru değildir diyorum

Kadın sığınma evlerindeki mantık nasıl oluyor? Mail atmıştım bir kere bilgi almak için ama yogunlar muhtemelen. Evden çıkamamak sorununu aşmam lazım
Kendine ceza değil cesaret ver kalk git polise anlat derdini seni alıp once geçici olarak bir eve yerlestiriyorlar yurt gibi düşün sonra 10 gun içerisinde sana guvenli ve uygun bir ev ayarlaniyor birde iş sonrası sana kalmış hayatını kendine ada ve yolunu kendin çiz

Çok teşekkür ederim. Motive edici yorumunuz için. Çok sağ olun, bana da bu tarz bir yardım lazımdı. Sığınma evlerine sadece şiddet ve ölüm tehlikesi olanlar gidebiliyor sanıyordum çünkü

Senaryo olduğunu düşünüyorsan neden okuyorsun, okudun neden mesaj yazma gereği duyuyorsun? Siz çok mantıklı ve tutarlı hayatlar yaşıyorsunuz.
Yardim edebilir miyim diye okudum once ciddi ciddi. Sonra sizin yorumlara verdiginiz cevaplarla konudaki yazdiklariniz arasindaki tutarsizligi gorunce vazgectim.
Ikincisi burasi acik bir platform. Neyi okuyup okumayacagimi ya da neye ne yazacagimi konuyu acan karar veremez. Kinunun her yeri tutarsiz. Bir soylediginuz bir soylediginizi tutmuyor.

Eminim o amaçla okumussunuzdur.%100 tek amacınız odur

Eminim o amaçla okumussunuzdur.%100 tek amacınız odur
Yaşadığınız tüm olayların doğru veya yanlışlığını sorgulayamam çünkü şahit olmadım fakat yaşadığınız bu kaygı bozukluğunu üniversite de okurken yakın bı arkadaşım yaşamıştı ve okuldan ayrılmak zorunda kaldı.Üstelik bölüme dereceyle girmiş biriyken. Bizimle bile zor arkadaş oldu. Esasinda onunla ilk tanışıp arkadaş olan bendim. Daha sonraları eğer sen yanıma gelmeseydim muhtemelen hiç arkadaşım olmayacaktı demişti. Amfide ders işlerken ortam kalabalıklasmaya başladığında ağlayası gelirdi üstelik yanında bizim olduğumuz halde. Sunum yapmak ona cehennem gibi gelirdi o gün okula gelmezdi. otobüse binmekten çok korktuğunu hergun zorlandığından bahsederdi. Okul dışı toplandığımizda o katiyen gelmezdi. evden hiç çıkmazdı.Zaten daha sonra tedavi görmesi gerektiğini söyleyip okulu bırakma kararı aldı. Psikologla beraber çok büyük bi ilerleme kaydetti. İlaç tedavisi de gördü ve durumu şuan çok daha iyi. Kısacası bu kaygılarımız bana arkadaşımı hatırlattı. Aslında psikolağa gidip durumunuzu annenize anlatırsanız aslında tüm düğümler tek tek çözülür. Sizin bu hale gelmenize neden olan bu kaygı bozukluğundan kurtulmanız sizi ozgurlestirecek. Aksi takdirde hayatınız cehennemden farksız olur. Çocuğunuzun olmaması en büyük avantajınız. Lütfen bı uzman yardımı alın olmadı artık online danışmanlık hizmetleri de var çıkamıyorum derseniz bundan yararlanabilirsiniz. Sizi şuan bağlayan şey ne kocanız ne anneniz ne de o borçlar siz kendi içinizde mahkum kalmışsınız. Bundan kurtulabilirsiniz.

Ayol evlendigi de işsiz güçsüz birisi ..hayati berbatken dahada berbat olmus yazik

Psikolojiniz ciddi anlamda tedavi istiyor. Aileden gizli okulu bırakmak, yine gizli şekilde işsiz güçsüz biriyle evlenip farklı bir şehire taşınmak. Üstüne hamile kalsaydınız tuz biber olacakmis.

Ilk önce bir psikologa gidin. Sırasıyla ne yapmanız gerektiğini söylesin. Burada yazılanlara göre hareket etmek sağlıklı değil

Abin kredi kartını sana veriyor. 10 bin kredi kartı borcun var ve senin ödemen gerekiyor ödemeyeceği kartı sana neden versin okuyo biliyolar seni çalışıyor değil. Bu çelişkilerden sadece biri. Yazıda daha çok var. İnanasım gelmiyor açıkcası.

Benimde hiç arkadaşım yok.hep evdeyim.temizlik yemek çocuk o bu derken kendime bile bakmıyorum.kktap okumaya kalksam ağırlık çöküyor.ama bı şekilde insanız yaşıyoruz.cok haklısınız yardım alınması lazım.

Çok üzüldüm gerçekten.allah yardımcınız olsun.psikolojik tedavi görüyorum demişsiniz devam edin.bi yorumda kadın sığınma evi ile ilgili yorum olmuş.evet çok mantıklı.hep bussuru kadınla ortak dertlerinizle bir evde birbirinize destek olursunuz.uvey babanda sorun olmasa en iyi çözüm ailen.ama kendini eve kapatma.yada evde biseyler yap.muzik dinle el işi yap çiçek yetistir biseylerle uğraş.biraz faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…