- 31 Temmuz 2020
- 254
- 744
- 18
- 33
- Konu Sahibi Sevimlikedi
-
Geri hesabınıza iade edilir canım, ekstra bir şey yapmak gerekmiyor geneldeGünaydın arkadaşlar. Ablam rica etti yeğenimin okul taksidini mobil bankacılıktan yatırmam için. Bende yatırdım ama dalgınlıktan alıcı kısmına kendi yeğenimin adını yazdımbankayı aradım iban ile isim uyuşmazlığından para yirmi dört saat içinde iade edilir dedi ama edilmedi... Müiteri temsilcisi cep bankacılığından bilmem ne ne ne yapın dedi ama hiçbişey anlamadım o kadar hızlı konuşuyorlar kiiii. Bende size sorayım dedim bilen varsa yazılı olarak daha iyi algılarım belki
Benim 2 gün sürmüştüGünaydın arkadaşlar. Ablam rica etti yeğenimin okul taksidini mobil bankacılıktan yatırmam için. Bende yatırdım ama dalgınlıktan alıcı kısmına kendi yeğenimin adını yazdımbankayı aradım iban ile isim uyuşmazlığından para yirmi dört saat içinde iade edilir dedi ama edilmedi... Müiteri temsilcisi cep bankacılığından bilmem ne ne ne yapın dedi ama hiçbişey anlamadım o kadar hızlı konuşuyorlar kiiii. Bende size sorayım dedim bilen varsa yazılı olarak daha iyi algılarım belki
İçiniz rahat etmeyecekse tekrar telefon edin bankaya, param yatmadı diyeÇok tşk ederim arkadaslar yaa söyledikleri zaman dilimi geçince bide cepten şöyle yapın böyle yapın diyince bende birşey yapmak gerekiyor da ben beceremiyorum diye düşündüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?