Saç Rengi ve Saç Boyama Nasıl iğrenç bi renk bu yaa :( fikir verin lütfen

altinerpinar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
438
1
0
İstanbul
kızlar benim saçım bir ay önceye kadar lorealin badem kahvesine boyanmıstı harikaydı. Ama bir ton açmak istedim kozmetikçide ki kadın bal köpüğünü önerdi içine de çok çok açık sarı dore kat dedi neyse dün akşam yaptım sonuç felaket. Akşamdan beri moralim çok bozuk.
Saçlarımın heryeri eşit renkteydi oysa ama dibi açık sarı arkaları acayip bi renk oldu. Eski haliyle boyadığım halini koyuyorum aşağıya. Tekrar bademe boyasam aynı tutar mı

SOLDAKİ YENİ, SAĞDAKİ ESKİ HALİ SAÇIMIN.

Eklentiler

• $Fotoğraf0313.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 197
  • $Fotoğraf0269.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 251
Son düzenleme:
boyalı sac asla kendinden acık rengi tutmaz yani boya boyayı açmaz illaki bir açma işleminden geçmelidir. şuankinden daha koyu renge boyarsan dipteki saçların biraz daha acık durur ama fark biraz daha kapanır

Son düzenleme:
valla bence süper bi renk ama senin beğenmen mühim tabii, küllü bi renge boya bi kaç sefer ama saçlarını da yakma

boyalı sac asla kendinden acık rengi tutmaz yani boya boyayı açmaz illaki bir açma işleminden geçmelidir. Dipteki saçlarım biraz daha acık durur koyu renge boyasan bile ama o aşırı fark kapanır

dorede biraz bakırlık oluyormuş bilmiyordum ben Saçımda zaten açıcı var iğrenç oldu ya öffff şimdi bademe boyasam olmaz mı? Yine böyle mi olur kapanmaz mı?

badem kahve de 6.30 değil mi zaten, onda da dorelik yoğun. yani 6.333 demek o renk. sen 7.30a biraz daha dore katarak doreliğin dibine vurmuşsun, bence biraz akmasını bekle, sonra düz 7'ye boya. diplerin koyu renkse farklı renk olur diplerin ama. diplere 9luk oksidanla boyama yap...

Son düzenleme:

anlamıyorum pek numaralardan dorelikten falan. Arkadasım yapıyor biliyorum ediyorum diyodu güvendim bende. Zamanında bu rengi tutturmak için çok uğraşmıştım ama tenime gitmedi hasta gibi oldum koyu renk yapsam çikolata kahve falan kapanır mı? Artık bıktım saçımı boyamaktan şeytan diyor koyu yap bidaha da ömrü hayatınca boyama! Okula gidiyorum ya çok farkediliyor daha gıcık bi renk burda koyu durdu yine..

yok diplerim daha açık oldu. Sapsarı. Boyama yaparken ilk uçlara sürsem son on dakika kala diplerime sürsem farkı kapatabilir miyim.

o zaman da pişman olup açtırmak isteyeceksin, sonra da saçlarını yakacaksın kuş gibi alacaksın yani benim başıma geldi bunlar..
hmm o zaman şöyle yap, eğer şimdi boyayacaksan, dipleri 6.1 ile, koyu renk kalan yerleri de 7.1 ile boya. eğer aktıktan sonra yaparsan dipleri 6.0 koyu renk yerleri de 7.0 boyarsın

bunları 6lık oksidanla yap ki saçını yıpratmasın. hatta oksidanı çok az suyla doldurursan oksidanın oranı düşer saçını yıpratma oranı da

ama düzgün bi marka al, vital marka al mesela.

doreliği tamamen kapamaz ama biraz kırar

Son düzenleme:

bu renkler kapatr bence ve küllü renkler olmasına dikkat et aynı sorun bendede var bende okula gidiyorum ve diplerim ufacık bile cıksa herkes bişey demeye başlıyor küllü renkleri secersen hem dip boya farkını hemde eskı boyanın rengini kırmıs olursun :)

o tondaki bir saçı balköpüğü turuncumsu yapar zaten bide dore tavsiyesi felaket olmuş bence ilk saç rengine boyama çünkü ikiside aynı tonlarda renkler sadece sonuncusu çok koyu bariz turuncu gibi olmuş o rengi kıracak bir renk denemelisin ama önce nasıl bir renk elde etmek istiyorsun o önemli
mesela

[img=http://img1.loadtr.com/k-700646-ttt.jpg][/img]

gibi renkler düzene sokar yada çok açık sarı bir renk olmalı turunculuğu alsın ama aynı tona boyarsan o turunculuğu ya daha fazla koyulaştırır yada açar

sadece sarı dore boyasaymışsın istediğin olabilirmiş ama balköpüğü işi karıştırmış

Son düzenleme:
ayy sagdaki sac rengi cok hos bayildim.Ilerde boyamayi dusunursem saclarimi bu renk yaptiririm kesin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…