O programlar a güvenme canım. Onlar tahmini söylüyor 4 5 ay bende kullandım sonra onun dediği tarihte benim yumurtlamamın başlayıp hatta hatta bitip gittiğini farkettim.Ovulasyon takibi yapıyorum yani aplikasyon indirdim ben unutsam bile o unutturmuyor :) ama yürüyüş pek mümkün olmuyor. Acaba yumurta kalitesini artıran yiyecekler falan deniyor doğru mudur bilemedim.
Olabilir canım evet dediğin gibi kendim takip edeyim çok şükür adetim çok düzenli herhalde normal yumurtlama hesabıyla doğru günü denk getirebilrim inşO programlar a güvenme canım. Onlar tahmini söylüyor 4 5 ay bende kullandım sonra onun dediği tarihte benim yumurtlamamın başlayıp hatta hatta bitip gittiğini farkettim.
Soğan kürü deneyin
Ama siz hamile değilsiniz ki bir zarari olmazYok hiç duymadım canım onu ama gebelikte düşüpe sebep olmuyomu ben öyle duymuştum
Kızlar mrb gebeliğe hazırlık sürecinde neler yaptınız tavsiyeleriniz neler. Ben folikasit kullanıyorum dişlerimi yaptırıyorum alkol sigara yok kilolu değilim bu ay ilk defa denedik ama olmadı başka neler yapabilirim tavsiyenize ihtiyacım var
MerhabaAnne adayı olma yolunda ilerlerken bende seninle birlkte ilerliyeceğim sanırım.Tolun daha çok başındayım.Geçenlerde bu sitede adet kanaması görsen bile bazı kadınların yinede hamileliği devam ediyor die bişey okudum Bu konu hakkında bi bilginnn varmııı
Doktorunun onayı ile vitaminleri başladım. Folik asit multivitamin balik yağı d vitamini ve b12 icin haftalik igne. Benim degerler yerlerde olduğu için vitamin takviyesi en ust duzeydeKızlar mrb gebeliğe hazırlık sürecinde neler yaptınız tavsiyeleriniz neler. Ben folikasit kullanıyorum dişlerimi yaptırıyorum alkol sigara yok kilolu değilim bu ay ilk defa denedik ama olmadı başka neler yapabilirim tavsiyenize ihtiyacım var
Doktorunun onayı ile vitaminleri başladım. Folik asit multivitamin balik yağı d vitamini ve b12 icin haftalik igne. Benim degerler yerlerde olduğu için vitamin takviyesi en ust duzeyde
Merhaba öncelikle Allah yolunu açık etsin hayırlısı olsun inşallah.Kızlar mrb gebeliğe hazırlık sürecinde neler yaptınız tavsiyeleriniz neler. Ben folikasit kullanıyorum dişlerimi yaptırıyorum alkol sigara yok kilolu değilim bu ay ilk defa denedik ama olmadı başka neler yapabilirim tavsiyenize ihtiyacım var
benm 3 gğn kaldı adete heyecan doruktaEvet canım benim teyzemde 9 ay boyunca adet oldu normal kadar çok değil dedi ama yerleşme kanaması gibi az az bikaç gün sürüyo demişti. Bende bu ay bekliyorm adetime 6 gün var bakalım hayırlısı☺
hadi hayırkısı son durum ne bnde bugun olmam gerekiyordu olmadım heyecan dorukta bikaç gün dha bklicemEvet canım benim teyzemde 9 ay boyunca adet oldu normal kadar çok değil dedi ama yerleşme kanaması gibi az az bikaç gün sürüyo demişti. Bende bu ay bekliyorm adetime 6 gün var bakalım hayırlısı☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?