Gebeliğe Hazırlık Nasil hamile kaldiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 1.1 çıktı değerim acildeki doktordan söktürücü istedim yazamam kadın doğuma git dedi malesed normali beni bulmaz. Ve 6güne giriyorum hala olmadım regli ..

Aynen o şekil yaptım canim maalesef hiç bişey göremedim hatta telefonumdaki uygulamada olan çatlama günümde bile bile çift çizgim yoktu

Anladım canm. Çok sagol :). Evet pko engel değil ama zaman alıyor biraz. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

4yillik evliyim, eşimde 3derece varikosel vardı.
Doktorlar normal yolla zor hamile kalırsın, aşılama bile tutmaz direk tüp bebek dediler denedik kimyasal gebelik oldu 2 ay dinlenin demişti doktor sonra dondurulmuş embriyoları koyalım dedi.
O sırada eşimle ovulasyon testi kullanalım Allahtan umut kesilmez demiştik.
Ilk ay tutmadı, 2.ay yine değerlendirdik günleri ve beklemeye başlarken birden, bu işin 3 bucuk senede olmadığı yjne olmayacağı umutsuzluğu düştü içime ve dondurulmuş koymaya karar vermiştik ki hamile kalmışım miniğim 24 haftalık su an Elhamdülillah
Uzun lafın kısası; Stresi ve düşünceyi kafamdan attığım ay hamile kaldım.

Bu ay bende umursamadım canım bat geçeli 6.gün idrar negatif kan negatif bi sıkıntımız da yok çok şükür. Rabbim'in sınavı elbet birgün verecek meyvesini

Kızlar 1.1 çıktı değerim acildeki doktordan söktürücü istedim yazamam kadın doğuma git dedi malesed normali beni bulmaz. Ve 6güne giriyorum hala olmadım regli ..

BEnimde gecti ama adete bir gun kala tkrr yumurtladim belki seninde oyle olmustur canim. Sokturucuye bulasma bence. Bende beklicem elbet kendiliginden sokcek:)

Bu ay bende umursamadım canım bat geçeli 6.gün idrar negatif kan negatif bi sıkıntımız da yok çok şükür. Rabbim'in sınavı elbet birgün verecek meyvesini
Aynen öyle canim Rabbimin en güzel sınavlarından birisi bu. Ve inan öyle bir anda nasip edecek ki yaşadığın önce şeyi hiç yaşamamış gibi hissedeceksin ama o günleri de unutmayacaksın.
Sabır ve dua ile vakti zamanını bekle canim, insallah tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah Rabbim.

Allah dogru zamani kararlamistir elbet ewlatlarimizi hayirlisiyla kucagimiza alacagimiz gunleri gorecegiz

Aşılamaya ilaçlarla beraber toplamda ne kadar para harcadiniz acaba? Sanirim bize de o yol gozukuyor.

Aşılamaya ilaçlarla beraber toplamda ne kadar para harcadiniz acaba? Sanirim bize de o yol gozukuyor.
Aşilama 1000 tl ilaç olarak ilk once 450lik gonalf aldim 380 tl verdim sonra 1 doz daha igne vurmam gerekiyodu 300luk gonalf aldim 1 kez vurdum onada 300 tl mi ne verdim (tam hatirlamiyorum ama asagi yukari boyleydi fiyat ) icinde vurulacak doz kaldi ama yapcak bi sey yok mecbur almak zorundaydim belki sana bi tane 450lik igne yetecek belli olmuyo yumurtanin gelisimine gore hareket ediyolar bi de catlatma ignesine para verdim o da 65 tl mi neydi daha sonra rapor cikti gittim eczaneye receteyi verdim 230 tl falan geri iade ettiler ozelde en kötü 1500 tl yi gözden cikarmak lazim yani devlette sanirim rapor cikarsa ücretsiz

Bende çikolata kistyle hamile kalmaya calisyrum 8 ay oldu canim doktorum engel degil ama zor olur dedi cok pskolojim bozuk bu aralar

Merhaba canım, ben de yumurtlama tembelliği vardı, 5 ay uğraştım ovülasyon testleriyle ama yumurtlama yakalayamadım daha sonra Bi macun aldım bayanlar için doğal Bi macun onu kullandım ve 1 hafta sonrasında yumurtlama oldu, sonra da hamile olduğumu öğrendim
Ama eşime de sabah akşam keçiboynuzu özü yedirmiştim

Korkma canım adete 1 gün kala yumurtlayan polikistik over hastaları var. Piki görene kadar devam.
Kendi takvimime göre uc gun onceydi yunurtlamam.hic koyulmamisti rengi.bugn testte ikinci cizgi baya koyu cikti herlde yarn falan yumurtlarm cok mutlu oldum ya herlde ben takvime göre degerlendirdigm icn kalamadm adetten bir hafta önceye falan denk geliyormus halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…