Gebeliğe Hazırlık Nasil hamile kaldiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bnmde 5haziranda bat ovulasyon a gore akintim yok ama biraz kasik batmam ya var yada psikolojik bilemiyorum🙈bebek olmadan kafayi yemesem bari😬😬

Kizlar benimde bekarken vardi kistim ama evlenince hemen hamile kalmistm birsey de yapmamistm anlamamistm bile en guzeli kafadan atmak galiba

BEn de ovulasyon testine başladım bu ay ama çift çizgiyi hiç göremedim anlayamıyorum

Adet biter bitmez başlayacaksın canım. 12-16 saatleri arasında yapacaksın ve yapmadan 1saat önce sıvı alımını tamamen keseceksin. Ben 7.testte gördüm yumurtlamayı. Bu adet döngü uzunluğuna göre değişir. Test yapmaya devam. N Nurem

Adet biter bitmez başlayacaksın canım. 12-16 saatleri arasında yapacaksın ve yapmadan 1saat önce sıvı alımını tamamen keseceksin. Ben 7.testte gördüm yumurtlamayı. Bu adet döngü uzunluğuna göre değişir. Test yapmaya devam. N Nurem
Tmm cnm ins pik görürüm ya ondan korkmustum bakalm deneye deneye öğrencez

Kizlar bende de cikolata kisti var maalesef ilk hamileligim kendi kendimize 9 ay denememize ragmen olmamisti doktorlar deneyin diyordu bende rahim filmi cekindim 1 ay sonra hamile kaldim ama dusuk yaptim dusugun ustunden 6 ay gecti baktim yine olmuyo düştüm doktor yollarina bu sefer asilama denedik o da tuttu cok sukur suan ikizlere hamileyim ama kistimi hem hamilelik hormonlari hem de ilaclar baya buyutmus dogumda aliriz dedi doktor insallah o gunleri gorurum ve hepiniz gorursunuz 🙏
Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah

15 veya 16sı olması lazım canım. Ama 13ünde de 15inde de ilişki oldu ve hala hastalanmadım. Bu akşam gidicez kan vermeye

Benimde 20 sydi hastalanmadim idrarda da negatif cikti bir suru test denedim valla :) sen hic idrar testi yaptin mi? Bu arada birde adet gunune bir kala tkrr pik gordum ovu testinde onuda degerlendirdik. Bende bebek olur ise hangi gun ne zaman oldugu belli degil😂😂😂

K
Benimde 20 sydi hastalanmadim idrarda da negatif cikti bir suru test denedim valla :) sen hic idrar testi yaptin mi? Bu arada birde adet gunune bir kala tkrr pik gordum ovu testinde onuda degerlendirdik. Bende bebek olur ise hangi gun ne zaman oldugu belli degil😂😂😂
Kan verdim canım 10da çıkacak

Ovulasyon testiyle deneyin. Ben hiç bir sorunum olmadığı halde 1 yıl gebe kalamadım. Doğru günleri bulamıyormuşuz meğer. Ovulasyon testiyle 2. Denemede gebe kaldım çok şükür. Darısı başınıza inşallah 🙏
Bende 1 yıldır hamile kalamıyorum. Nasıl oluyor ovulasyon testi? Nedir ? Bilgilendirirseniz sevinirim;)

Bende 1 yıldır hamile kalamıyorum. Nasıl oluyor ovulasyon testi? Nedir ? Bilgilendirirseniz sevinirim:KK66:

Canım adet bittiğinde başlıyorsun. Gebelik testi gibi idrarla çalışıyor. 12-16 saatleri arasında yapıyorsun yapmadan 1 saat önce sıvı alımını kesiyorsun ve günün ilk idrarıyla yapmıyorsun. Testte 2. Çizgiyi en koyu gördüğün gün yumurtlama olmuş demektir. O günü ve peşinden gelen 3 günü değerlendiriyorsun. Bu şekilde canım. Denemeni tavsiye ederim. Pcos gebeliğe engel değil.

Back