Gebeliğe Hazırlık Nasil hamile kaldiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi hicbisey hisstmiosun ben sadece masaya yattigimi we odada gozumu actgmi hatrliorum sonrasinda da hic agri sizi hissetmedim cok rahat gecti benm
Rahim filmi çekilcem ben diğer ay eğer ki bu ay da olmazsa ama onunla bunun farkı ne ki, dr benden film istedi çünkü

Rahim filmide cekildim ben o tuplerde yapisiklik warmi yokmu acik mi kapalimi die bakilio ama laparoskopide kisti tuplerin icini karin boslugundaki yapisikliklari temizlio

Rahim filmide cekildim ben o tuplerde yapisiklik warmi yokmu acik mi kapalimi die bakilio ama laparoskopide kisti tuplerin icini karin boslugundaki yapisikliklari temizlio
Hımm anladım canım, inş daha fazla bekletmez bu bebişler bizi

Kızlar merhaba
4 gün oldu reglim bugünle geçeli
Test yaptım negatif çıktı dün sabah ..
Karmakarışığım .. bi de sanırım üşüttüm hapşurma ve mide bulantım var .. bu belirsizlikte ilaçta kullanamıyorum malesef 🙄🙄
Sizde durumlar ney ??

Bende
Cnm hayit otu nezmab kullaniliyo ben gecen ay kimyasal gebelik yasadim simdi 4gun var bata bebek dusmez dimi icersek
Bende geçen ay kan pozitif olup sonra değerlerim düşüp kimyasal yaşadım canım.. Rabbim sınıyor Allah yardımcımız olsun, kucağımızu doldursun inşallah 🙏🏻

Ovulasyon testiyle deneyin. Ben hiç bir sorunum olmadığı halde 1 yıl gebe kalamadım. Doğru günleri bulamıyormuşuz meğer. Ovulasyon testiyle 2. Denemede gebe kaldım çok şükür. Darısı başınıza inşallah 🙏
Bende bir buck yildir hamile kalamadim🙄 ovilasyon testine basladim umut varmi diyorsun 🙏 ikinci deneme dedign takibe baslamandan iki ay sonra mi acaba?

Cnm hayit otu nezmab kullaniliyo ben gecen ay kimyasal gebelik yasadim simdi 4gun var bata bebek dusmez dimi icersek

Canım hamile kalmak için kullanıldığını biliyorum ama hamileyken kullanılırmı bilemiyorum. Hamile olduğunu öğrendikten sonra progestan kullanırsın. Ama kimyasal gebelik zaten sağlıksız bi gebelik demektir. Hayıt otu kullansanda durum değişmezdi. Adetini bekle bakalım doktor risk görürse kendisi ilaç verir zaten. Rabbim tez zamanda yerini sağlıklısıyla doldursun inşallah 🙏

Kizlar bende de cikolata kisti var maalesef ilk hamileligim kendi kendimize 9 ay denememize ragmen olmamisti doktorlar deneyin diyordu bende rahim filmi cekindim 1 ay sonra hamile kaldim ama dusuk yaptim dusugun ustunden 6 ay gecti baktim yine olmuyo düştüm doktor yollarina bu sefer asilama denedik o da tuttu cok sukur suan ikizlere hamileyim ama kistimi hem hamilelik hormonlari hem de ilaclar baya buyutmus dogumda aliriz dedi doktor insallah o gunleri gorurum ve hepiniz gorursunuz 🙏

Bende
Bende geçen ay kan pozitif olup sonra değerlerim düşüp kimyasal yaşadım canım.. Rabbim sınıyor Allah yardımcımız olsun, kucağımızu doldursun inşallah 🙏🏻
Bnmde ilk ogrendigimde 118 di sonra 58 ve 34 e dustu😞😞cok uzuldum ama 🤷‍♀️Bu ay ovulasyon la yine takip ettim degerlendirdik rabbim eger nasip etmisse 5haziran bat bakalim ne olacak 🤷‍♀️Kimyasaldan hemen sonra hamile kalab cok olmus aslinda

Bnmde ilk ogrendigimde 118 di sonra 58 ve 34 e dustu😞😞cok uzuldum ama 🤷‍♀️Bu ay ovulasyon la yine takip ettim degerlendirdik rabbim eger nasip etmisse 5haziran bat bakalim ne olacak 🤷‍♀️Kimyasaldan hemen sonra hamile kalab cok olmus aslinda
Valla bilmiyorum tatlım benim bugünle 4 gün geçti regliyii dün yaptım negatifti bu akşamda olmazsam gidip kan vericem yarın 🙏🏻

Ay hadi ins cifte bayram yasariz🙏İyi haberlerini bekliyorum darisi birlikte bekleyenlere🤲Sen ovulasyonmu yaptn yoksa adetin duzenli diyemi dedin gecti diye

Back