- 1 Haziran 2019
- 152
- 568
- 18
- 37
- Konu Sahibi CigdemErman
-
Benimde var çikolata kistim ameliyatlik degil fakat yinede tüp bebekle hamile kalabildim umarim tekrarlamaz ve kendiliğinden gebe kalirsinArtk bende anne olmak istiorum cikolata kistinden kurtuldum nihayet hamile olanlar neler yaptiniz paylasirmisiniz
Ama kaybettim bende simdi tekrar tedavideyimNe guzel siz kalmissiniz insallah bende kalablirim baska bisey istemiorum rabbimden
Evet en azindan onu öğrendim umarim en kisa zamanda kavusuruz bebislereUzuldum ama en azindan hamile kalabiliosun ben hic kalamadim bugine kadar
Insallah Rabbim isteyen herkese wersinInsallah bebeginiz olur
Bikac defa denedim onu basari elde edemedim ama tekrar denemekte fayda war yinedeOvulasyon testiyle deneyin. Ben hiç bir sorunum olmadığı halde 1 yıl gebe kalamadım. Doğru günleri bulamıyormuşuz meğer. Ovulasyon testiyle 2. Denemede gebe kaldım çok şükür. Darısı başınıza inşallah
Bikac defa denedim onu basari elde edemedim ama tekrar denemekte fayda war yinede
Denicem hepsini su ramazan ayi bi gecsinOmega 3 kullan canım , hayıt otu kullan. Omega 3 yumurta rezervini arttırıyor. Hayıt otu gebeliğin tutunmasını kolaylaştırıyor
Merhaba canım. Bende de pko var, ovulasyon testi ile hamile kaldım. Dogru yaptıgın takdir de yakalarsın uygun günleri, Rabbim aratmadan nasip etsin inşallahBikac defa denedim onu basari elde edemedim ama tekrar denemekte fayda war yinede
Benim kuzenim de de var cikolata kisti 6. Ayında hamile kaldı canım inşallah senin okadar bile sürmez, sen ovulasyon testi ile deneInsallah kalirim bende ya bazen imkansiz gibime gelio etrafimdaki herkes hamile kalabiliomusta bir ben kalamiomusum gibime gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?