- 7 Mart 2017
- 133
- 180
- Konu Sahibi Sultanca35
Merhaba arkadaşlar. 4 yıllık evliyim Tam 3 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz esimle. Ilk 1 sene istememistik.Gitmediğim kadın doğum doktorları kalmadı. Ozel hastaneler devlet hastaneleri... Herşeyniz normal diyorlardi. Kadin dogum doktorlarından biri bana Dostinex adında ilaç verdi 3 ay kullan muhtemelen hamile kalacaksın dedi ama bende yine hiç birsey yoktu. Bu sefer kadin dogum doktoru beni infertiliteye yonlendirdi adini bile ilk kez duymustum. Doktorumdan bir kagida yazmasini rica ettim. Sonra internetten arastidim kisirlik ile ilgili bir bölümmüş. O gun nasil icin icin aglayip uzulmustum anlatamam. Tabi bu arada esimde hastaneye gidiyordu. Spermiyogramlar ultrosonlar o da elinden geleni yapiyordu. Esime önce varikosel ve hidrosel var ameliyat olman gerekir dediler. Tabi biz hemen kabul etmedik baska hastanelere de gittik ozel dahil orada da bir kismi varikosel var diyor bir kismi değerleriniz gayet normal bebek olmamasina hiçbir engel yok deyip bizi gönderiyorlardi. Tabi birbirimizin laboratuvar sonuclarimizi da kendi doktorlarimiza giderken yanimizda goturuyorduk onlar da degerleriniz normal diyordu.Aşılamaya karar verdik ve denedik ama tutmadı. Artik Ben ve eşim altarnetif tıbba yöneldik. Ibrahim Saraçoğlunun incir kürü, soğan kürü, keçi boynuzu kürü. .. vs hepsini denedik. Olmadı olmadı. Artık adet gelince sinirlerim bozuluyordu. Sürekli kadınların.com daki hamilelik belirtilerini okuyor ayni seyleri psikolojik olarak yaşıyordum. Ama hep hüsran hep hüsran. Gelelim nasıl hamile kaldığıma. Eşim izmir Tepecik hastanesine gitti oradaki ürolog eşime promotil m Forte adında vitamin takviyesi verdi. Hergün sabah aç karnına onu içiyordu. Birde Iliskiye girmeden önce ikimizde abdest alıyorduk .Eşim 2 rekat Namaz da kilip Allah'a dua edip öyle birlikte oluyorduk. Adetin bittikten 2 gün sonra ilişkiye başladık ve bir daha ki adetime 5 gun kalaya kadar günasiri değil, hergün ama hergun birlikte olduk. Ilıskiden sonra hemen belimin altıma yastık koydum iliskiden hemen sonra banyoya girmedim sabahları dusumu aldım. ve her ilişkiden sonra 100 Besmele 100 de Estağfurullah çekiyordum. Her animda her adimimda dua ediyordum. Yaşım 30 olmustu. Herkes soruyordu bebek yokmu daha diye bende düşünmüyoruz deyip gecistiriyordum. Çok üzülüyordum. Adetime 5 gün kala hiç birşey yapmadik. Artık adetin gününü beklemeye başladık. Adet günüm geldi ama bende hiç birşey yok. Allahım nasıl mutlu oluyordum ama kendimi de kaptırmamaya çalışıyordum. Çünkü kaç defa hamileyim zannedip idrar testi yaptım bir bilseniz . AdetiM 5 gün gecikince eşim idrar testi al dedi normalde 10 gün bekleyin derler ama biz dayanaMadik. Hemen gittim Freely adinda gebelik testi aldim. Sabah idrariyla yapınca cikma olasiligi daha yuksek diye okumustum nette. Sabahin olmasini bekledim. Ama uyuyamiyorum tabi.içimde hem korku hem umut cok acayip bir duygu yaa.. Sabah ilk idrarimla testi yaptim ama ilk 1 2 dakka teste bakmadim. Cikmicak diye korkuyordum. Banyoda dizlerimin uzerine cokup rabbime yalvardim. Sonra ürkek bir sekilde teste baktim. Allahim ikinci cizgi vardi.hemde bayag belirgin bir sekilde bana bakiyordu. hemen Alsancak devlet hastanesinden sira aldim. BUGUN gittim kan VERDIM testin SONUCU BANA 4 haftalik hamilesin diyordu. Degerim 477 cikti.hamilelik kesinlesmisti artikSonunda basarmistik Cok guzel bir duygu kizlar..Allahim isteyen herkese versin. Herkese bu sevinci yasatsin Kesinlikle Allahtan ümidi kesmeyin. Siz yeterki Allahtan isteyin dua edin. Allah ol dedi ve oldu.