nasil hamile kala bilirim?

babayeva_gunel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
169
55
31
selam arkadaslar..ilk once allah oruclarinizi kabul etsin.....artik burada bu kouda soru sormakdanda biktikm ama hamile kalamadim yine .. 8aydir evliyim bunun 5ayini vajinismusla gecirdim sonra tedavi oldum iylestim ve birlikte oldum... ama 2 aydir hep adet oluyorum cocuk cok istiyoruz ne yapmam gerekir.. dogrusu allahim verse verecek ama allah demis senden haraket benden bereket bende ugrasmaliyim moralim cok bozuk cokk yardim edin hamile kalanlar kalmayipta bisey yapip kalanlar lutfen

Canim merhaba Z zeynep bal in dedigi gibi kafaya takmak stress yapmak daha kotu etkiliyor. Bizde 3 aydir korunmayi biraktik normalde adet dongum 29 gundur benim ama su 2-3 aydir oldumu olacakmi derken duzenli adetimde gecikiyor. Gecen ay ovu. testi ile denedim olmadi. Demekki vakti zamani var. Bu ay zaten ramazan vakitler kisitli o yuzden bu ay kendimizi dinlendirecegiz. Onumuzdeki ay calismalara devam. Kendini mesgul edecek seni mutlu edecek ugraslar bul canim bence yoksa surekli dusunmek psikolojini de etkiliyor.

Seferli seninle o kdr cok ortak noktamiz varki yazini gorunce hemen cevp vermek istedim.bnde yaklasik 9 aydr evliyim ve maalesef ilk 3 ay bndede vajinismus sorunum vardi.cok.sukur duzeldi.yaklasik 5 ay snra hamile kaldim.ki bana prolaktin fazlaligindan dolayi hamile kalamazsin demislerdi.bnce senin icinde cok erken .kesinlikle Allahtan kayirlisini iste.cnku bnde tipki senin gbi davrandimhep aklim fikrim bebekteydi.rabbim nawip etti ama sonu hayir olmadi.bebegime down sendrmlu dediler donra karnimda öldu.bence bekle hayirlisi diye dua et.

Z zeynep bal egeli evet stres yapmamak ama elde degil kaynanam falan sinirimi bozuyo beni kiskaniyo kocami kendine cekiyor kocamda ancak onla ilgileniyor cokk sinir geciriyorum oof of.... canim egeli uzuldum senin icin inwallah hepimizi allah saglikli evlatlarimiza kavusturur inwalllah

Aminnnnn tatlim, hakkimizda herseyin hayirlisi.. Biz esimin gorevi geregi tayinciyiz. Bu sene de Ankara da kaldik. Ama seneye dogu tayinlerimiz olacak yani hic kaynanamla oturmadim baska sehirlerdeyiz. O yuzden ozlem var bizde sagolsun bide hic oyle kiskanma huyu falan yok ben baktim 25-26 sene,simdi sen kullan tepe tepe diyor bizimki kafa dengi cok sukur:))) ama bu sene daha yeni yeni hadi artik yapin bi torun sevelim diyor hakli olarak (agustosta 3 sene olcaz kismetse ) bu ayda olmadi demek zor oluyor sadece. Ama 2 ay takinca dedigim gibi duzenli adetide geciktirdim ha oldu ha olcak diye. Hele son adette 4 gun gecikince baya umitlendim ama tabi kirmizilar yine geldi:)) napalim bunada sukur en azindan bir sorun yok onu biliyorum icim rahat. Cok zor biliyorum takma kafana demek ama kafani dagitacak ugraslar bul canim onceki mesajda da dedigim gibi.

babayeva_gunel senin işin baya zor allah var smdi benm kaynanam n hc öyle huyu yok çok iyi insan ama tek kötü huyu şu evlenen bütün çocukları yannda yakınında yaşasın istyo herks ona hizmet etsn dye beklyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…