nasil giyinmeliyimm yardimm

sadems

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
48
1
Her zamAn sorun yssiyorum.

Bedenim. 38
Boy 1.60
Kilo 55
Olculerim 88-70-91
Sac rengim kumral vucut da bugday tenliyim
Gobegim var simitlerim var var yani ama nasil giyinmeliyim. Yardimm

bence ölçülerin çok abartılı değil ama spor yapsan daha iiyi olurr..

simitleri ve yanlari kapatmak ıcın yuksek bel gıyınmelısın tabı bu her ortama göre ve gıyecegın esyalara kompsente gore degısır nerede gıyecegını soylersen belkı daha ıyı fıkırler cıkabılır tatlım :)

Mesela gezmeye gidiyorm diyelim canakkale okul gezisine nasl giyinebilirim bir de gobek ertmek icn ya da simitleri ertmek icin bildgnz seyler varsa yazar misnz

Mesela gezmeye gidiyorm diyelim canakkale okul gezisine nasl giyinebilirim bir de gobek ertmek icn ya da simitleri ertmek icin bildgnz seyler varsa yazar misnz

simitleri eritmek için googleye yazarsan bir çok egzersiz çıkar kendine göre faydalı olanı yaparsın ama tek başına onlar yeterli değil kesinlikle yağlı yiyecekleri yememen lazım. Çanakkale gezisinde yolculuk yapacağın için rahat ve dar olmayan şeyler giymelisin Çanakkale şehitlerimizi ziyaret edeceğinizide düşünürsek siyah tarzda giyinmelisin. siyah bir yüksek bel pantolon üzerine bu senenin modasi siyah beyaz desenli bir bluz popoyu kapatacak şekilde uzun olursa iyi olur havanın durumuna göre mont alacaksan oda sıyah olursa iyi olur olmazsa beyaz ama başka hiç bir renk giyme bence ayakkabı da siyah bir spor ayakkabı iş tamamdır.

Tesekkurler

ne demek önemli değil bence çok da kilolu değilsin burada yazdiğin ölçülere göre
birde bna sor aslnda kendimi begeniyorum ama bazen kilolu hissedyorum kndmi boylee kucukken daha bi kiloluydum 63 u gordum kendimce diyet yaptim 5 gunde 3 kilo vermistim 55 e kadar dustum. Ama boyum biraz kisa tam 1 60 degl galiba o yzdn kndmi kotu hissedyorum. Yoksa cevremdekiler fizigimi bgeniyolar sadece giyim de kotuyum baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…