- 13 Ekim 2007
- 7.037
- 13
-
- Konu Sahibi hasretim34
hasretim canımcım bence 55 kilo olduğunda ne yap biliyormusun bir kuaföre git ve baştan yarat kendini :))) bence tenin beyaz gözlerin yeşilmiş sana en iyi gidecek saç rengi bana göre kızıl hem eşinde seviyormuş ... dalgalıymışta .. bence boyuyla fazla oynama benimde saçlarım kızlı ve yüzüm yuvarlak ama sçlarım düz hatta hattinden fazla düz.. keşke seninki gibi olsydı... bence ön taraflara biraz kat verdirirsin arka ratafar kalsın ... şöyle evde bırakınca hafif bir kısmı yüzüne düşer kalan kısım arkadan dalgalanır hür bir şekilde... bence eşinin çok hoşuna idecektir...
giyim konusunda nasıl giyiniyorsun bilmiyorum ama hani pantolon giyiyyormusun yoksa sadece etekmi bilmiyorum ama bana sorarsan evin içinde hoş eşomanlar alabilirsin üst tarafı tam oturan altıda .. yani hatlarını belli edecek şeyler.. yada misafir var diyelimki kot yada bir pontolan ama çok bol omasın üstüne güzel bir tunik.. kapalı bayanlarfda en çok sevdiğim giyim tarzı ve 55 kilo birinede çok yakışacağını düşünüyorum canım.. birde evde başını aç bence kimse olmadığı zamanlar belki yapıyorsundur bilmiyorum bazı bayanlar yapmıyor.. yani eşin dışarda onca kişiyi görüyor eve gelip seninde saçlarını o güzel yüzünü görsün .... hatta hafif bir sürme ve rimelde kullanambilirsin :))
umarım işe yarar canm söylediklerim sana bir fikir veriri...
fikirlerin icin cok tesekür ederim canim ,ben evde baska disarda baska bir insanim :)
yani evde istedigim gibi dolasirim disardada etek giyinirim pantolan giymem ama evin icinde farketmez mini olur pantolon olur :
aynen dedigin gibi yapicam zayiflama serüvenim bitince dogru kuaföre gidicem saclarim önünü yan percem yapmak istiyorum bilmem nasil olur bide sence hepsinimi boyatayim yoksa reflümü yapayim aslinda reflü hosuma gidiyor ama hangisi daha cok yakisir bilemiyorum simdi
ben senin yerinde olsam hepsini boyatırım kızıla .. hemde şöyle yakan bir kızıl ...bu renk gözlerini ortaya çıkaracaktır... nasıl diyim yaşil ve kırmızı zıt renklerdir bu nedenle gözlerin daha iri ve göz önünde olacaktır ... ayy çok merak ettim vallahi... hemencecik 55 kilo olursun inşaallah canım... bende sil baştan değiştirecem kendimi 55 kilo olunca bir tek saç rengimi bırakacağım kızıl kalsın alıştım artık :))
saol canim :) ins bakalim bi an önce kurtulamk istiyorum bu yaglardan yaww
inşaallah canım şimdi dikkat ettim kilolarımız hemen hemen aynı ... bende 69-68 arası gidip geliyorum bakalım... hedefimde aynı 55 .. başaracağız inşaallah ve o gün geldiğinde baştan yaratacaz kendimiz ...:lepi: o günü iple çekiyorum hadi hayırlısı bakalım
ins canim ins ama sanirim senin boyun benimkinden fazla aslinda benim ideal kilom boyuma göre 53 bakalim bi 55 i göreyimde gerisini düsünüruz
benim boyun 167-168 civarı evet fazla olabilir ... bu arada 55 olan 53 de olur hasretcim hiç canını sıkma yapacaksın ben buna inanıyorum ... :lepi:
evet bende ineniyorum yapicaz hepbilirliktke :lepi:
anam burayida bizim takim topigine cevirdik :) e dert zayiflama olunca :)
baska fikir verende cikmadi