Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları nasıl giydireceğimi bilemiyorum

gingerr

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
444
7
318
- Yurtdışı
arkadaşlar izmirde 4 aylık bebeği olanlar, artık havalar sıcak ne giydiriyorsunuz erkek bebeklerinize. ben ince mi yoksa kalın mı giydiriyorum bilemiyorum.yeni tişört ve şortlar aldım. artık giydirebilir miyim bunları.dışarı çıkarken içine hala çıtçıtlı body giydiiriyomusunuz.

kendin nasıl giyiniyosan bebeğini öyle giydir yada hafif bi hırka yelek eklemesi yap
yanında herzaman mevsime göre bi hırka yelek bulundur her ortamın sıcaklığı aynı olmaz
hemen çıkarır giydrirsin
sağlıkla büyüt

bugünlerde en önemli sıkıntı iç ve dış ortamlardaki sıcaklık farkı.
ben geçen gün annemi hastaneye götürdüm.
yolda çok terledim.
hastanenin içi buz gibiydi.
sonuç benim heryerim tutuldu.
belimin ve sırtımın ağrısı dayanılmaz. :84: :84: :84:
bebeklerde de aynı durum geçerli olabilir.
aman dikkat!!!

kısa kollu ve şort için erken tek kat içinde çıt çıtlı badiside olsun havalara güvenme yanınada dışarda bi yelek al arabasında uyursada ince battaniyesi olsun üşür yazık

benim kızım 1 yaşında ve hala çıtçıtlı badi giyiyor bence çok rahat oluyo.. tişört ve şort için birazdaha bekle derim haziran gelsin bi..

bencede yazlık kıyafetlere daha erken çıt çıt bende giydiriyorum üstüne ince sivit türü şeyler yanımada hırka yada mevsimlik mont alıyorum oğlum 8 aylık.hala yanıma battaniyesini almayı bırakamadım alışkanlık oldu

izmir için konusuyorum, bence artık bebeklerde yazlık kıyafetlerını gıyebılırler. ben bır seyı fark ettım kı anneler bebeklerın, cocukların cok üşüdüğüne inanıyor bence.. gecen hafta pazara gttım, nasıl sıcak anlatamam,etrafımdakı bebeklerın cocukların ustunde yun yelekler, uzun kollu kıyafetler falan.. bence abartılıyor bu üşüme işi.. ben kendım nasıl gıyınıyorsam oglumuda oyle gıydırıyorum.. dogdugundan berı asla kalın gıydırmem, bence nasıl alıstırırsanız oyle gıder..

Ben kızıma kısa kollu giydiriyorum..
Ama yanımda da mutlaka bir hırka bir de uzun kol, kalın corapta bulunduruyorum..
Çünkü akşama dogru hava serinliyor..
Kısa sortlar filan içinde ince corapla giyilebilir ancak

annemın babannesının bır lafı varmıs hep soler durur cnm annem
bu cocugu sımdı boyle gıydırdın ortam degısınce kürkemı sarcan kızım dermıs
cıddende oyle
aman yarabbım olelerı varkı cocukları gorunce ben terlıyorum
normal penye battanıye uzerıne normql battanıye uzerınede sarıp alttan ust komsusuna oturmaya cıkan kadın bılıyorum ben :)
Ayrıca bırde cocugun gıydıklerı var tabı :)
en yakın arkadasımda suan oyle delı oluyorum :)
cocugu gıydırıyor helekı bu sıcqakda
antalyada yasıyorum
hazıranı dusunun :)

Antalya da:)))pes valla istanbulda da hava güzel kısa kollulara geçilebilir artık tabii tedbirli olarak istanbul un havasına güven olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…