Nasıl geçicek

Benim de ayağımda baş parmağımda batma var kızlar ve şiş bir doku da mevcut .Pedikur yaptirdim baya rahatlamisti aslinda ama sis doku gecmiyor ve kanama oluyor orada..Doktora gitmeye çok korkuyorum doktorsuz o sis doku kaybolmaz mı acaba ??

Kaybolmuyor doktora gidin daha kötü olmadan ben gittim geçmicek diyede endişe ettim o yüzden konu açtım ama şimdi geçti çok şükür intibiyotik hap ve antibiyotik içeren merhem verdi birde Batikon bunlar çok iyi geldi geçmiş olsun :)

çekmekde çözüm olmuyor bazen genelde telle kaldırma kesin çözüm diye biliyorum.bendede vardı aynısı hala iltihap var yıllardır kuruyor sonra tekrar çıkıyor falan zor birşey.

Hangi doktora gittiniz acaba? Bi de ameliyat gibi birsey oldunuz mu sizde de doku var mıydı

Bende böyle et parçası gibi birsey var yanda. Pamuk koyunca acısı azalıyor batikon sürüyorum zaten ama o dokuyu ameliyatla alacaklar diye korkuyorum

Hangi doktora gittiniz acaba? Bi de ameliyat gibi birsey oldunuz mu sizde de doku var mıydı
Dermatoloji uzmanına gittim aynı sizin kızarıklık ve şişlik vardı yolda yürürken sulanıyor ve kanıyordu ama ameliyat gibi bir durum olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…