- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Devlette niye uyuşturmasınlar :) batikon gibi bir şey sürünce uyuşuyor zatenİşyerindeki bi ablamızın kızında var aynısı bir ayagında vardı özel bi hastanede uyuşturarak aldırdılar. Şimdi diğer ayağında çıktı onuda aldırcaklar önümüzdeki hafta. Ama uyuştuğu için acı duyulmuyormuş hiç. Tabi sonraki bikaç gün agrı sancı oluyormuş. Devlette uyuşturmayabilirler yalnız.
Ayak baş parmağımın kenarı kızardı şişti çok kötü ağrı oluyordu başta geçer ayakkabıdan olmuştur falan dedim daha sonra çok az kanama olunca ve tabi ağrısıda geçmeyince doktora gittim tırnak intihabı olmuş dedi 3 gün oldu merhem ve antibiyotik verdi kullanıyorum ama hiçbir geçme belirtisi yok internetten baktığımdada bir çok kişi ilaç kullanıp geçmediğini yazmış tırnağını çektirmek zorunda kalanlar olmuş, bazılarıda telle tırnağının kenarları kaldıtmış bir sürü acılı, ağrılı olasılık yere basamıyorum telle tırnağımın kenarını kaldırmayı düşünemiyorumvar mı daha önce başına böyle birşey gelip ilaç kullanıp atlatan ve tırnak intihabıyla, tırnak batması aynı şey mi?
Devlette niye uyuşturmasınlar :) batikon gibi bir şey sürünce uyuşuyor zaten
Batikon bana verdi doktor tırnagın üzerine sür dedi kuruyunca merhemi sürersin ama Batikon mikrobu yok etmesi için diye biliyorum uyuşturma etkisi yok.Devlette niye uyuşturmasınlar :) batikon gibi bir şey sürünce uyuşuyor zaten
Özel hastanede endoskopi yaptırdım, bayıltmadılar :)Uyuşturmazlar demedim, uyuşturmayabilirler dedim emin değilim. Mesela endoskopiyi eskiden devlet hastanesinde bayıltmadan yapıyolardı şuan bilemiyorum.
Ayrıca batikon dezenfektandır, uyuşturmaz :))
Batikon demedim, batikon gibi bir şey dedim :)Batikon bana verdi doktor tırnagın üzerine sür dedi kuruyunca merhemi sürersin ama Batikon mikrobu yok etmesi için diye biliyorum uyuşturma etkisi yok.
Hmm evet öyle olabilir :)Batikon demedim, batikon gibi bir şey dedim :)
Dolama olblrmi spgan sariyolar nasil yspildigkno bilmyrm ama etkili bi srastrda oyle yp csnm gecms olsnKızarıklık ve şişlik var et parçası çıkmış gibi değil.
Sağolun teşekkür ederimTırnak batmasından ameliyat olmuş biri olarak sakın çektirmeyin, manikürcülere asla gitmeyin daha beter yapıyorlar.Önce ayağınızı sıcak suya sokun orası yumuşasın,güzelce ellerinizi yıkayın kolanyalayın, sonra törpü yada yıtnak makasının törpüsüyle orayı yavaş yavaş kaldırın acıyacak evet ama orda batan kısım vardır mutlaka kaldırdıktan sonra ince bir pauk yapın elinizde oraya tıkın doldurun tırnak ete batmasın.Günde iki-üç kere bunu yaparsanız tırnak zaten kalkmış olacak daha rahat sokarsınız pamuğu içine.1 haftaya düzelir.Geçmiş olsun.
SoganDolama olblrmi spgan sariyolar nasil yspildigkno bilmyrm ama etkili bi srastrda oyle yp csnm gecms olsn
Özel hastanede endoskopi yaptırdım, bayıltmadılar :)
Batikon demedim, batikon gibi bir şey döküyorlar uyuşturmak için. Başka bir işlem için bana ve arkadaşıma öyle yapmışlardı
Kuru soğanı ısıtıp parmağınıza sarın yumuşasın benim de oldu bir komşu yaptı bana bunu aynı gece geçtiKızarıklık ve şişlik var et parçası çıkmış gibi değil.
Teşekkür ederim sagolun.Tirnaginizin altına minicik bir pamuk sikistirin..sık sık değiştirin. Çok geçmiş olsun. Çok sık basima gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?