- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.929
- 548
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
Merhaba sanki siyahliklar batik gibi duruyor her banyoda kese yapsaniz birde vücut peelingi kullansaniz gecer belkiSelamlar KK'nin güzel hatunları umarım aranızda bir çare bir çözüm bulan vardır bu derdimekendimi bildim bileli vücudumla bu sivilceler var ne yaparsam yapayım geçmeyi bırak azaltamiyorum bile dr. Alerji testi bile yapmadan cildinin şekli bu deyip eve yolluyor ne bir krem ne bir ilaç kaç dr gittiysem bu cevabi aldım kollarım bacaklarım sırtım göbeğim göğsüm anlayacağınız hepsi bu şeklde tesettürlü bir bayanım ama evde bile kısa kol tişört şort giymekten utanıyorum eşim tiksinir diye çünkü ben bile bu kadar nefret ederken tiksinirken onu düşünemiyorum hamileyim göbeğime bakmak istemiyorum doktorda açınca utanıyorum Mune ablacım yeri burası değil biliyorum ama bu benim için gerçekten büyük dert lütfen konumu kapatma
Kızlar bu da cildimEki Görüntüle 2660332
Fotosunu attığım yer göbeğim ve göbeğimin tüylerini hiç almadım şimdiye kadar batik olamaz benceMerhaba sanki siyahliklar batik gibi duruyor her banyoda kese yapsaniz birde vücut peelingi kullansaniz gecer belki
Daha önce yoktu diorsunuz. Hamileymişsiniz onunla alakalı olabilirSelamlar KK'nin güzel hatunları umarım aranızda bir çare bir çözüm bulan vardır bu derdimekendimi bildim bileli vücudumla bu sivilceler var ne yaparsam yapayım geçmeyi bırak azaltamiyorum bile dr. Alerji testi bile yapmadan cildinin şekli bu deyip eve yolluyor ne bir krem ne bir ilaç kaç dr gittiysem bu cevabi aldım kollarım bacaklarım sırtım göbeğim göğsüm anlayacağınız hepsi bu şeklde tesettürlü bir bayanım ama evde bile kısa kol tişört şort giymekten utanıyorum eşim tiksinir diye çünkü ben bile bu kadar nefret ederken tiksinirken onu düşünemiyorum hamileyim göbeğime bakmak istemiyorum doktorda açınca utanıyorum Mune ablacım yeri burası değil biliyorum ama bu benim için gerçekten büyük dert lütfen konumu kapatma
Internette bir sürü yazı var ama kulaktan dolma bilgilerle hareket etmek istemedimYukarıda zaten yazılmış her şey. Peki sen doktora gitmek dışında bir şey denedin mi? Bir de duş jeli kullanıyorsan kullanma, mutlaka beyaz sabunla banyo yap
Hayır canım her zman vardıDaha önce yoktu diorsunuz. Hamileymişsiniz onunla alakalı olabilir
Kese yapmıyorum ki cildim cok narin her yeri kabarıyorBunlara sert bir keseyle birkaç gün kese yapın ve çıkınca da bepantol ya da hametan gibi bir kremle tahriş olan, iyice kizaran cildi besleyin, birkaç güne düzelir diye düşünüyorum.
O kadar uğraşacağıniza, keselenseydiniz keşke :)
Kese yapmıyorum ki cildim cok narin her yeri kabarıyor
Kese ve sabun banyo sonrasi cildine uygun nemlendirici ve bebantol krem baska bisi kurtarmaz ben eldiven seklinde kese kullaniyorum sert birsey benimde cildm cok kizariyo ama tertemiz yapio gözenekleri aciyoSelamlar KK'nin güzel hatunları umarım aranızda bir çare bir çözüm bulan vardır bu derdimekendimi bildim bileli vücudumla bu sivilceler var ne yaparsam yapayım geçmeyi bırak azaltamiyorum bile dr. Alerji testi bile yapmadan cildinin şekli bu deyip eve yolluyor ne bir krem ne bir ilaç kaç dr gittiysem bu cevabi aldım kollarım bacaklarım sırtım göbeğim göğsüm anlayacağınız hepsi bu şeklde tesettürlü bir bayanım ama evde bile kısa kol tişört şort giymekten utanıyorum eşim tiksinir diye çünkü ben bile bu kadar nefret ederken tiksinirken onu düşünemiyorum hamileyim göbeğime bakmak istemiyorum doktorda açınca utanıyorum Mune ablacım yeri burası değil biliyorum ama bu benim için gerçekten büyük dert lütfen konumu kapatma
Ne ile fircaladiniz acabaBenim bacaklarim boyle idi. Kyru fircalama yaptim hergun sabah aksam. Gecti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?