- 1 Ekim 2024
- 45
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi sunay12112
Surekli stres yapiyorum korkuyorum nasil geçecek kizlar. 6+5 gunlugum ama cok midem bulaniyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha yakindan baktigindan olabilir mi?Alttan baktiginda duydu bende net bir sekilde neden ultrasondan duyulmuyorda alttan duyuluyor onu anlamadim
Zayifsaniz (gobeginizde fazla yag tabakasi yoksa) 7-8, kiloluysaniz 8-9 ama genelde 12. Haftaya kadar vajinal bakiyorlarUltrasondan kacinci haftada duyabiliriz peki
Su an doktorunuzun cevabini doktor olmayan bana mi teyit ettirdiniz ben mi yanlis anladimGobegim var kilolu degilimde doktor da bana da aynisini dedi yag tabakasindan dolsyi diyr
Kendini telkin et. Şimdiden kafaya takarsan oooo. Daha kesenyeni göründü :) sağlıkla kucağına al.Surekli stres yapiyorum korkuyorum nasil geçecek kizlar. 6+5 gunlugum ama cok midem bulaniyor
Sana tek tavsiye edebileceğim şey yapacağın en son şey stres yapmak olsun. Evet insnaın elimde değil ama hayatın ne getireceği belli değil. Bende çok stres yapıyordum ve sonunda kaybettim. Stres yapmayıp keşke benimle olan zamanlarının tadını çıkartdaydım diyorum. Basen ne yaparsan yap olmuyor çünkü. Sizinle olduğu her güne şükür edin. İnşallah sağlıkla kucağınıza alacaksınız :)Surekli stres yapiyorum korkuyorum nasil geçecek kizlar. 6+5 gunlugum ama cok midem bulaniyor
Bu kadar kafaya takmayın benceAlttan baktiginda duydu bende net bir sekilde neden ultrasondan duyulmuyorda alttan duyuluyor onu anlamadim