Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar benim 4,5 yasında oğlum var tekrar çocuk istedik ama olmadı doktora gittim bişi yok normal dedi bana bi yol gösterin varsa bildiğiniz bişey nasıl yaparım nasıl ederim nasıl davranmalıyım bilmiyorummm
canım merhaba sende bendensin. :) ilk olarak şunu demeliyim kafana takma .. hiç birşeyi takma rabbim büyük sen elinden geleni yap gerisini Allahutala ya bırak o bilir en iyisini bende hemen anne olmak istiyorum o derece ki takıntı oldu bu bana ama ilk kural stress yapmamak mış ovulasyon testleri dene internette de var tarih hesaplaması bunlara uygun olarak 2 -3 günde bir ilişkiye girin ve tarihine özen göster yakın zamanda olur. Yine de bir doktora görün ki sağlıklımısın baksın canım ona göre denemelere devam inşallah bu sene bizim senemiz olur hepimizde hamiş hamiş gezeriz :) bu sene hamile kadınlar yılı olsa gerek herkes karnı burnunda ... bizde sevinelim Allahın izniyle
canım merhaba sende bendensin. :) ilk olarak şunu demeliyim kafana takma .. hiç birşeyi takma rabbim büyük sen elinden geleni yap gerisini Allahutala ya bırak o bilir en iyisini bende hemen anne olmak istiyorum o derece ki takıntı oldu bu bana ama ilk kural stress yapmamak mış ovulasyon testleri dene internette de var tarih hesaplaması bunlara uygun olarak 2 -3 günde bir ilişkiye girin ve tarihine özen göster yakın zamanda olur. Yine de bir doktora görün ki sağlıklımısın baksın canım ona göre denemelere devam inşallah bu sene bizim senemiz olur hepimizde hamiş hamiş gezeriz :) bu sene hamile kadınlar yılı olsa gerek herkes karnı burnunda ... bizde sevinelim Allahın izniyle
şubatın 10 u ile 15 i arası dio yumurtlama dönemii
şubat 10 ve 15 arasında antremana devam :) 2-3 gün arayla ama yoksa yeterince kaliteli birikim olmaz cnm
fazlasıyla mesai yaptık bakalım ne olacak
hayırlısı bizde aynı bakalım ne olcek
hayırlısı bizde aynı bakalım ne olcek
olar yaa inşallah nasip allah bilirr
Merhaba kızlar 1,5 yıllık evliyim bebk istiyoruz Allahın izniyle.tavsiyelerinizi istiyorum.çok bilgili olduğum söylenemez.neler yapmalıyım.
bunun için nette ovulasyon testleri var yap yumurtlama dönemini hesaplar testin sölediği günlerde eşinle ilişkiye gir belinin altına yastık koyup 1 saat falan yat kalkma gerisini allah a bırak nasipse olur
Bacaklarımıda kaldıracak mıyım.birde abdest alırken yıkama işlemi sırasında bi sorun olur mu.yani bölgeyi yıkamak zorundayız sonuçta.
hasta olmadım kızlar 6 gün geçti nolcek bakalım haber vercem sizlere de allah ım nasip eder inşallah hayrlı bir evlat
arkadaşlar benim 4,5 yasında oğlum var tekrar çocuk istedik ama olmadı doktora gittim bişi yok normal dedi bana bi yol gösterin varsa bildiğiniz bişey nasıl yaparım nasıl ederim nasıl davranmalıyım bilmiyorummm
kızlar 5 haftalık hamileyim ve kanamam var tahlil yaptılar birazdan gidip sonuçları alcam inşallah sağlıklı bir gebelik olur rabbim bana bağışlasın inşallahhh
3 kere tahlil yaptılar beta hcg ilkten 175 çıktı sonra 343 çıktı sonrada 255 çıktı doktor umudum yok dedi düşük riski büyük hatta sağlıklı bir gebelik değil dedi üzüldümmmm