nasil fotografci olabilirim var mi tecrubesi olan

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
Kizlar evt fotoğraf cekmeye cok merakim var dogaya vs.
Bilg prog mezunuyum photoshop bilgisinede sahibim
Dis cekim fotografcisi olmak istiyorum
Ama nasil yol izlemeliyim
Belediye kurslari verimli olmuyor dikise gitmistim hic ilgi goremedim
Var mi aranizda fotografci olan yada yakinlari olan yardimci olursaniz sevinirim :KK19:

kaliteli bir fotoğrafçanın yanında yardımcı olmak için başvur mesleği öğrenirsin aöf fotoğrafçılık bölümü var onada kayıt olabilirsin ama bu yetenek işidir...

Bende gitmiştim kursa ama sonra devamını getiremedim bir heves makinede aldım sokak sokak kedi köpekte çektim. Çok iyi kurslar var tabi facebooktan internetten bulabilirsin birazda senin gözünle ilgili fotoğrafçılık. Araştır gör nasıl çekmişler ne yapmışlar

Bende gitmiştim kursa ama sonra devamını getiremedim bir heves makinede aldım sokak sokak kedi köpekte çektim. Çok iyi kurslar var tabi facebooktan internetten bulabilirsin birazda senin gözünle ilgili fotoğrafçılık. Araştır gör nasıl çekmişler ne yapmışlar
Ee simdi devammi çekime

Kuzenim halk egitim merkezinin kursuna gitti 2 sene. Sonra kendi amatör olarak cekim yapıyordu,bikaç eş dost akrabaya gitti doğum fotoğrafı kuafor fotografı cekmeye vs.
Kendine bi hesap açtı instgramdan.
Oraya koydu calısmalarını..
Simdi sürekli iş çıkıyor.
Bikaç saatine de en az 500 600 alıyor. İyi iş valla. Yetenek varsa çevrende varsa bi sekilde ilerlersin. Önce bi sertifika almasın ama. Durup dururken olmaz

Ee simdi devammi çekime
Hayır çekmiyorum inan makineyi elime almıyorum tatilde çekmiştim en son. Ama hevesim kalmamış. Sen bu kadar hevesliyken git kurslara İSMEK kursları da iyi iş yerinden bi arkadaşım gitmişti bir şeyler öğrenmişti ama bunları youtube yazıpta görebilirsin sen dışarı çıkıp çekim yapmalısın başka fotofrafları incelemelisin ne açıdan çekilmiş nerden netlenmiş diyaframı kaç vs vs ancak böyle olur diye tahmin ediyorum

Ama kursdada cok yazilimsal seyler ogretirlerse sıkar beni yani direk makineyi ogrenip isi kapmak istiyorum

Ben ilk universitemi Fotografcilik ve Kameramanlik olarak okudum. Simdi dort yilliga tamamliyorum Gazetecilik olaram. Okul olarak okumayi deneyin derim. Cok eglenceliydi tavsiye ederim. :KK66:

Iyi bir fotografcinin yaninda yetisebilirsiniz. Isin kolayina kacanlari goruyoruz. Cektigi abidik gubidik fotograflarin altina suslu yazilarla "bilmemne photography" yazip bir kac sene sonra is alamayinca baska hobilere yonelenler ortada. Eger bu isi ciddi ciddi yapip para kazanmak istiyorum diyorsaniz en azindan bu konuyla ilgili bir sanat egitimi almanizi oneririm.

Var mi aranizda fotografci olan yada yakinlari olan yardimci olursaniz sevinirim :KK19:

Var mi bi kaç kare buraya koyabilecegin? Merak ettim simdi çekimlerini...:)

Yine de belediye kurslarından başlasan iyi olur. İsmekte fotoğrafçılık kursları var. Az biraz paraya kıyıp atölyelere katılabilirsin daha sonra :)

X