• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı nasıl eşarp almalıyım ?

smymtn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
194
1
68
Bursa
tesettürlü gelin başı için nasıl eşarp önerirsiniz kızlar? saten mi ? şifon mu ?

elbisene göre seçebilirsin.ama satenin önü dahagüzel durur.face adresimden bi bak istersen.(ravza türban) diye girip bakabilirsin resimlerime

elbisene göre seçebilirsin.ama satenin önü dahagüzel durur.face adresimden bi bak istersen.(ravza türban) diye girip bakabilirsin resimlerime

gelin başı için sordum canım.
$clip_image002.jpg
bu fotodaki eşarp saten değil dimi ?

gelin başı için sordum canım.
Eki Görüntüle 383366
bu fotodaki eşarp saten değil dimi ?

evet canım bu eşarp saten...Üstünün danteli (duvağıda) çok hoşmuş bu gelinin :) Bende saten alacağım büyük ihtimalle şifonlar tuhaf duruyor sanki hatta bazıları kulağı filan gösteriyor garip bi görüntü cıkıyor dikkat et secım yaparkn o yüzden :34:

gelinlikçim bana saten eşarp almamı söylemişti, hatta belli bir markanın kırık beyaz saten bone ve saten eşarbını aldırmştı, çok da güzel durdu gerçekten...
şifonla düzgün yapılabilceğini pek sanmıyorum...

gelinlikçim bana saten eşarp almamı söylemişti, hatta belli bir markanın kırık beyaz saten bone ve saten eşarbını aldırmştı, çok da güzel durdu gerçekten...
şifonla düzgün yapılabilceğini pek sanmıyorum...

o markayı özelden atabilir misin canım ? yada burdan söylesen reklam mı olur :44:

Back