mrb arkadşlar en alttaki iki resim saçımın şuankı rengı dığerlerıde ıstedığım renkler
saclarm öncdn öylydı fakt kızıl kahve uğruna boyadm şmdı kızıllıktn bı trlü kurtulamadm nasıl döneblrm o renge küllü koyu sarı yapsm nasl olr ynede brz koyu bı sarı ıstıyorm
o sarıların tonunda yada bıraz koyusunu nasıl elde ederım?
açık küllü kumral veya koyu küllü sarı yapsm diyrm ??
10 numara sarı böyle.
emin msnz olucağına ?
ben çok açık olsun istemiyorum resimdekiler gibi işte veya o tonlarda sarımsı ama bıraz koyusu olablr
fakat bu 10 numara çok açık deilmi
10 numara sarı böyle.
emin msnz olucağına ?
ben çok açık olsun istemiyorum resimdekiler gibi işte veya o tonlarda sarımsı ama bıraz koyusu olablr
fakat bu 10 numara çok açık deilmi
canım herzaman istediğin tonun bir ton açığını boyamak iyidir çünkü kutulardaki kadar açılmıyor klasik türk kızlarının saçları:))
pek öyle açık tonlarda saçlarımız olmadığı için herzaman kutudakinin bir-iki ton koyusu sonuç olarak çıkıyor
cnm evde boyuycaksan en açık sarıyı kullansan bile kutudaki gibi açık olmuyor..açık sarı yada açık küllü sarı yap..keisnlikle kutudaki giib açık durmuyor istedigin renk olur..
ama çok açık olup parıl parıl parlamıyck şekilde mat güzel bi sarı istiyorm sarımsı kumral gbi yani
loreal excellence creme küllü kumral yaptım pk belli olmadı ve turunculuk gtmedi loreal küllü koyu sarı yapsam nasıl olur szce
saç rengim zaten çok koyu değil son resimde de var zaten doğal rengim de açık kumral sarı zaten ama boya var şuan
çok sordum ama bunun yeri burası zaten dimi
canım 9 numara sarının içine yarım tüp ışıltılı kahve katıyorlarmış aynı hadisenin saç rengi oluyormuş forumdan duydum ama denemek lazım aslında.
aşağıdaki resimde sağdaki kızın saçına bayıldım bende.dün akşam gördüm.
aynısı olur gibi geliyo yukarki tarif sadece fikir vereyim dedim sana tatlım
tşkkr ederm önerin için cnm
ama ben bakırlı bir ton veya kahve değil sarıya çalan bi renk istiyorum yukardaki resimlerdeki gbi
ama bi trülü yapamadım off