- 22 Aralık 2014
- 581
- 336
-
- Konu Sahibi bendegilim
Kesinlikle çok saçma ve abartıo. Bende uymayım diyemiyorum cvp hakkı doğuo. Ama yoook artık. Herşeyde böyle yapıo. Tek seferde bi tamam haklısın demesi lazım.Ay bu erkekleri ne zaman anlayabileceğim acaba ?
Muhabbet saçma geldi,uzaması ve bu kadar sitem etmesi de ayrı saçma geldi.
elle tutulur bir tarafı yok ki,büyütmeyin hiç bence bu konuyu.
Yardımcı kısmı işin şakası zaten. Ama he diyemiyorum bende. Haksızmışım gibi davranması öldürüyo beniÇocuk gibi didismissiniz resmen. Hele bir evleninde sonra yardimcinin kadin mı erkek mı olacağına o zaman karar verirsiniz
Yav he heee! De geç,sende ona uyma bence
Kesinlikle çok saçma ve abartıo. Bende uymayım diyemiyorum cvp hakkı doğuo. Ama yoook artık. Herşeyde böyle yapıo. Tek seferde bi tamam haklısın demesi lazım.
yavrum sizin yardımcı algınız direk malum konulara mı endeksli ?
Benim eşimde ara ara söylüyor bi yardimci şart diye,bende kriterlerimi sayiyorum hemen "yaşlı,çirkin,şişko biri olmazsa giremez eve" diyorum,sende öyle deYardımcı kısmı işin şakası zaten. Ama he diyemiyorum bende. Haksızmışım gibi davranması öldürüyo beni
yavrum sizin yardımcı algınız direk malum konulara mı endeksli ?
Benim eşimde ara ara söylüyor bi yardimci şart diye,bende kriterlerimi sayiyorum hemen "yaşlı,çirkin,şişko biri olmazsa giremez eve" diyorum,sende öyle de
işte harbi tamda ben onu diyecektim konu sahibesine yaşlı ton ton bir teyze alsınlar olsun bitsin büyütecek ne var ki
dizilerde filmlerde sexy rus hizmetçiler var ya ondan olsa gerek
fazla dizi izlemenin yan etkileri
Cıksss aslaaa. Biz öyle insanlar değiliz.
Sadece biz başka erkek, başka bayan kelimelerine kendi ağzımıZdan çok kızıyoruz. Sinirlendirilmek için açılmış bi şaka çabasının sonucunu anlattım. Sorunda o değil zaten. Nie oraya çektiniz acebaaa :)
Madem mesele bu sen neden hemen kısasa kısas yaptin ki? Erkek alalim falan gereksiz olmuş. Mesele Zaten yeterince lüzumsuz uzamış. O tavizi verme sende. Aranizda baska kadın/ erkek muhabbeti kavgaya neden oluyosa karşılık vereceğine önce sen trip yapsaydin,haksız durumuna düşmez,sacma bi trip cekmezdinİşte gene aynı şeyi yaşıyorum. Ya ne yardımcısı Allah aşkına. Konu yardımcı şakasından nerelere ulaştı onu anlatmaya çalışıyorum.
Aynen bizde belirli saatler içerisinde konuşuyoruz. En ufacık bişeyi büyütüp sonra beni suçlamaya çalışıo. Konu başka başka yerlere sarkıo. Anla beni tek isteğim o diyorum yok ama olmuo. Ben anlıorum onu ama o anlamıo :/Off bizde ayni sorun var. 2 gün konuşmadık resmen sesini duymadim(egitime gitti ve telefon yasak) geldiğinde de 5 dakika guzel güzel konuştuktan sonra kavga ettikve ayni sekilde incir cekirdegini dolduramayacak sebepler.. hemde 2 haftadir boyleyiz. O eskisi gibi değil çünkü alttan alırdı hemen, cok anlayışlı bi insandi bem hatta onu ornek alirdim bu konuda hic hic kavga etmezdik. bugün bunlari söyledim uzun süredir böylesin neden dedim, bana bu aralar stresli olduğunu, iş dolayısıyla caninin cok sıkkın olduğunu söyledi bunlar da bana yansiyormus haliyle. Sizin de sıkıntınız bu olabilir. Acik acik konusun isterseniz dikkatli olalim diyin daha da sorunlaşmadan