nasıl davranmalıyım :(

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
Merhaba Hanımlar ;

Birisiyle tanıştım şubat ayının başında.Aslında bu kişi benim ilkokul 3.sınıfa kadar birlikte okuduğum sıra arkadaşım.İsmi kayahan.Kayahanla ilkokul öğretmenimizi görmeye gittiğimizde karşılaştık.Ama uzun yıllardır sosyal ağ dışında görüşmüyoduk.kendiside zaten 3-3,5 yıllık bi ilşkisi varmış ve o ilşkiden yeni ayrılmış.Neyse çocuğun ilk aşkı oldğum için beni öğretmenimizin ziyaretinde görünce tuaf olmuş ve etkilenmiş benden.şubatın başından beri konuşyoruz.Yeni ayrılmış biz konuşmaya başlamadan 1 ay öncesi falan yani ocakta.neyse bu benden etkilemdiğini ve hoşlandığını söyledi.ilk aşkımdın zaten falan dedi.gece gündüz sürekli konuşyoruz ama bu korkuyo ciddi bi ilişkiden çıktım kötü günler geçirdim şimdi ynide bişeye nasıl başlarım demişti bana .bende zamanla herşey hayırlısıysa olur demiştim. ama biz bu şubattan beri onunla bir sevgili gibiyiz bir değiliz benimle çok ilgileniyo sürekli arıyor ama aramızda bişey yok.kendinden emin değilsen konuşmayalım dedim ve 3 gün konuşmadık üçünü günün sonunda dayanamayıp yazdı.Ben senle konuşmadan sesini duymadan yapamadım diye.Daha sonrasındada dedik olmucak böyle arkadaş kalalım ama bana arkadaşıyım gibi davranmıyo çok ilgili ama adıda belli değil ben napıcam kızlar bana yardım edin bazen çok yakın bazense çok uzak bana bense ondan hoşlanmaya ve etkilenmeye başladım çok fazla hemde

Yeni iliskiden cikmis birinden hayir gelmez. Aradan biraz zaman gecmesi lazim ki ne istedigini ölcüp tartabilsin. Bence boslukta oldugu icin yeni bi iliskiye siginiyo. Senin yerinde olsam uzak dururdum simdilik.

ilişkinize net bir isim verip ona göre davranmanızı öneririm...ama bu isim sevgili olacakmış gibi değil sanki

Yeni iliskiden cikmis birinden hayir gelmez. Aradan biraz zaman gecmesi lazim ki ne istedigini ölcüp tartabilsin. Bence boslukta oldugu icin yeni bi iliskiye siginiyo. Senin yerinde olsam uzak dururdum simdilik.

arkadaş kalalım dedik olmuyo oda bana arkadaşım diyemiyo bende uzak durmak derken konuşmayayım mı ama bir arkadaş grubumuz var ve toplu olarak görüşüyoruz zaman dedik ama bu zamanda yakınlaşıyoruz işte sonra bir bakıyorum uzaklaşıyo değişik davranıyo

Ozaman sadece arkadas ortamlarinda konusun, digerlerine nasilsan ona da öyle davran. Aranizda baska bi bag yokmus gibi yani. Böyle dengesizce bi iliski olmaz. Cocuk ne istedigini bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…