• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl davranmalıyım?

kimliksizkedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2019
627
806
53
Sevgili kk üyeleri, ben yakın zamanda bir kamu mülakatına gireceğim kpss puanım iyi, önceki giren adaylardan aldığım duyumlara göre bazılarının yüzlerine bile bakmıyorlarmış mülakat esnasında ve 30 40 saniye sünüyormuş maksimum, bir insanı 30 saniyede tanımak sizce mümkün mü? bazı adayların mülakatı sohbet haline geçiyormuş, sizce nasıl bir tutum sergilemeliyim? çok korkuyorum :eek:kılık kıyafete önem verdiklerini söylediler ancak zaten herkes takım elbise tarzıyla gelecek onlardan bir adım önde olmak istiyorum sizce bunu nasıl yapabilirim. Önceki alımda da soruyu kesin ve net bir şekilde bilmiyorum diyen atanmış soruyu bilen ve o bölüm mezunu kişi atanamamış.. soruyu bilsem bile ee diyerek cevaplamak yerine ( konuşma esnasında sıklıkla kullanırım) direk bilmiyorum mu demeliyim :( aklım o kadar karışık ki

bazılarının yüzüne bakmayıp bazılarıyla sohbet ediyorlarsa o sohbet ettiklerini bir yerlerden gözleri ısırıyordur.
bu gözler başvurduğu kurum mülakatında tüm teknik bilgilere hakim olduğu halde kendisine belli bir görüşün savunucusu yazarın kitapları sorulduğu için, puanına rağmen mülakatı geçemeyen birini gördü.

eğer bu detayı vermemiş olsaydınız öne çıkmak için kıyafet vs taktikleri olabilirdi ama bence tanıdığınız yoksa şansınız olmayacak gibi..
umarım yanılırım.

Bir yerde mülakat şartı araniyorsa %80 torpil döner.Yani ne soruları bilmen ne de Armani suit kurtarabilir seni :)
Kendi adamlarını yerleştirmislerse sonrasında adil bir mülakat dönebilir belki..

biter mi ki kendi adamlarını yerleştirmeleri hiç ?
başka yere geçen hooop kendi tanıdığı ile yerini doldurtur.

Sevgili kk üyeleri, ben yakın zamanda bir kamu mülakatına gireceğim kpss puanım iyi, önceki giren adaylardan aldığım duyumlara göre bazılarının yüzlerine bile bakmıyorlarmış mülakat esnasında ve 30 40 saniye sünüyormuş maksimum, bir insanı 30 saniyede tanımak sizce mümkün mü? bazı adayların mülakatı sohbet haline geçiyormuş, sizce nasıl bir tutum sergilemeliyim? çok korkuyorum :eek:kılık kıyafete önem verdiklerini söylediler ancak zaten herkes takım elbise tarzıyla gelecek onlardan bir adım önde olmak istiyorum sizce bunu nasıl yapabilirim. Önceki alımda da soruyu kesin ve net bir şekilde bilmiyorum diyen atanmış soruyu bilen ve o bölüm mezunu kişi atanamamış.. soruyu bilsem bile ee diyerek cevaplamak yerine ( konuşma esnasında sıklıkla kullanırım) direk bilmiyorum mu demeliyim :KK43: aklım o kadar karışık ki
Yakın zamanda kuzenim girdi mülakata cumhurbaşaknın yardımcısı sözcüsü ve emine erdoğanın özel işleri ile alakalı sorular sormuşlar

Bu ülkenin öğretmenine, geleceği şekillendirecek insana "reis denince aklınıza kim geliyor?" Sorusu soruldu. Mülakat demek kayırmak demek maalesef günümüzde.. rahat olun rahat davranın, kolaylıklar diliyorum. Umarım alın terinizle aldığınız yüksek puan heder olmaz..

Bir yerde mülakat şartı araniyorsa %80 torpil döner.Yani ne soruları bilmen ne de Armani suit kurtarabilir seni :)
Kendi adamlarını yerleştirmislerse sonrasında adil bir mülakat dönebilir belki..
deri etek bot giyenin atandığını bile duydum önceki alımda milletten ödünç ala ala takımımı tamamladım ama sanırım olmayacak :KK43:

deri etek bot giyenin atandığını bile duydum önceki alımda milletten ödünç ala ala takımımı tamamladım ama sanırım olmayacak :KK43:
O iş öyle olmuyor işte..Birine adını sorar..Tebrik eder,kazandınız der.Size döner gün yüzü görmemiş bir mevzuat sorar,tesekkur eder,çıkabilirsiniz der.Alacak olsa çuval giysende alır zaten almayacaksa da manolo blahnik bile giysen fayda etmez :)

ahhhh yaaa :(
Rabbim size hayırlı, gönlünüze göre, çok mutlu olacağınız bi iş nasip etsin
ve umarım biz hepimiz yanılırız da torpil falan dönmez siz hakkınızla kazanırsınız

Bence sınavı mülakatı falan tümden kaldırsınlar. Kimin torpili kimden daha üstün ona göre alım yapsınlar olsun bitsin. İnsanlarda böyle boşu boşuna mülakattı soruydu kandırılmmış olur.

Back