Nasıl davraniyorsunuz???

Herseyi denemisligim var Bagirdigimda oluyor, baska bir odaya gidip konusmadigim da oluyor, yuz vermedigimde oluyor ama genellikle 10 dk sonra barisiriz.

En onemlisi hakaret/kufur etmemek bence diger seyler normal geliyor bana, herkesin sinirlendigi zamanlar olabilir.

Yüzyüzeyken ikimizde söyleniriz o haklıysa söylenir susar.
Ben haklıysam susmam.
Haksızsam da susmam
Ama genelde kim suçluysa biraz zaman verip gidip "gel barışak bee" deriz barışırız.
Uzamaması lazım

valla benım cok pıs huyum var
sırıtkanım ben
kıkırdaklarım dokulcek
ozellıkle heyecanlandıgımda ve kızdıgımda daha cok gulerım
halıyle esım kızdıgında okadar komık gorunuyo gozume kı gulesım gelıyor
ben guldukce o daha cok sınır oluyor
boyle kısır dongu
sonunda gulme krızlerıme dayanamayıp oda guluyor

Valla bazen ben ben olmaktan çıkıyorum canavar benden masum kalıyor.
Bazen de Allah tarafından bir hanimefendilik geliyor ki ben kendimi taniyamiyorum..

Aslında hanımefendi halime eşim daha çok üzülmeli bence. Çünkü canavar halim onu önemseyen halim aslında. Hanim halim bizden Bir b.k olmaz moduna geçtiğim, cabalamaktan vazgeçtigim halim olarak görüyorum ben..

neye sinir olduğuna baglı.. konu başkasıysa sakinleştirmeye calısırım. bensem kavgamı ettıkten sonra kovarım odadan

Birbirimizin yüzüne bakabilecek ölçüde seviyeli tartışıyoruz ve asla saygısızlık yapmıyoruz saygının bittiği yerde sevgi olmaz,ayrıca konu ne olursa olsun o konuyu mutlaka çözüp kapatıyoruz asla üstüne sünger çekmiyoruz.

Kesinlikle sessiz moda geçerim,zaten saman alevi gibidir öfkesi bir anda parlar bir anda söner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…