- 23 Şubat 2015
- 999
- 391
-
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Yani kesinlikle onu kontrol ettiğimi anlamasına izin vermem. Ama dayanabildiğim kadar uyumam. Mesajlasırim konuşurum. Ya korkuyorum derim . Ya uyuyamıyorum derim. Yada nöbet arkadaşlarına evli olduğunu göstermek için yanına gidip kısa süreli surprizler yaparım. Rahat bırakmam[
İşini yapıp, parasını kazanan kadınlar hakkında abuk subuk düşüncelere sahip olduğum için kendimden utanır, bende nöbetli bi işte çalışsaydım, elin adamlarıyla aşna fişne mi yapardım ki aklıma bu pis fikirler gelio diye düşünürüm.
Burdaki, hayatı hep müge Anlı programıymış paranoyssında yaşayan kadınlardan da illallah geldi artık ya.
Vazgecmek için uğraşıorum işte birmiyiz şimdi bizEşinin mesleğini ve iş arkadaşlarını sorun etmekten ne zaman vazgeçeceksin?
Sen erkeklerin olduğu bir ortamda çalışsaydın onlarla düşüp kalkacak mıydın?
Bir değil misiniz?Vazgecmek için uğraşıorum işte birmiyiz şimdi biz
Bir değil misiniz?
Kesin kesin, ama canım sıkılıyor cicim. Bir yarım saat laf anlatmaya çalışabilirimsephoraa sen biraz sonra bu konudan, yok daha fazla yazmayacağım deyip kaçarsın, demedi deme
Bir değil misiniz?
Hayır bir değilz çünkü benim hal tavır ve kişiliğnden hoşlanmadığım 2 kişî var ben de bir çok işte çalıştım kimse ile o denli laubali olmadım herkes çizgginin bi adım gerisnde durmayı başarabilse keşke de bnde kuruntularımı bıraksamBir değil misiniz?
Anlamaya çalıştım ama biraz karışık olmuş.Hayır bir değilz çünkü benim hal tavır ve kişiliğnden hoşlanmadığım 2 kişî var ben de bir çok işte çalıştım kimse ile o denli laubali olmadım herkes çizgginin bi adım gerisnde durmayı başarabilse keşke de bnde kuruntularımı bıraksam
Ben ne dedimki benim msjımı iyi okudunmuBöle raat atıp tuttuguna göre henüz evli değilsin şekerim ayrıcada kimse hakknda abuk sabuk konuşmadım konuyu niye farklı yere çekiosun
ooo kuzum sen benim yerimde olsan ne yapardın bilmem,turizm işiyle uğraşıyoruz,almanı,rusu,hollandalısı,ingilizi,isviçrelisi vs...hepsiyle işimiz gereği muhattap oluyoruz ve haliyle herzaman eşimin yanında olmuyorum.bir kere olsun kıskanmadım ve düşünmedim.yani en fazla ne olabilir ki,şimdi eşimden şüphe etsem zaten o adamla ne işim var,yok eğer aldatırsa o zaman keyfi bilir,ayrılırım biter ama hep bir şüphe ve güvensizlikle yaşanmaz ki.Hemen giriyorum konuya mesela eşiniz işi gereği ayda 2-3 gece nöbeti tutmk zorunda ve nöbet arkadaşları genelde bayan ne sıklıkla arar sorar sınız bide her nöbette kimle nöbettesin naptınz nettinz diye soru yagmuruna tutarmısınız bu arada eşim sağlık memuru (erkek hemşire) teşekürler şimdiden cvp yazan herkese