Doğuma Hazırlık Nasıl davranayım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ay kalbini kırmadan anlatması mı var
Ben annesi olarak böyle uygun görüyorum diyeceksiniz. Bitti
Küçük enişteye ne oluyor
Bilmiyorum ailecek çok bağlılar birbirlerine, kültür farkımız da var onlarla. Oda bize biraz sorun yaratıyor. Eşimin ailesi tamamen namazında ibadetinde çarşaflı insanlar, bense tam aksine dövmeli kafasına göre birisiyim. Haliyle çatışıyoruz ancak çözeceğiz bunuda çok teşekkürler

Ben açıkçası kötü niyetle yapıldığını düşünmüyorum ancak ufaktanda olsa bir rahatsız ediyor

Kusura bakmayın ama etrafınızda da ne çok boş beleş insan varmış kendinizi izah etmeye, cevap vermenize bile değmez cahiller belli ki he he diyip geçin bırak anlatmayı. Sağlıkla ilerlesin inşaAllah gebeliğiniz

Veliaht prens ya da prenses geliyor galiba

Çocuğuma alacağım arabayı ısrarla aldırmamaya çalışan görümcenin kalbini kırmamak için çaba sarfetmek şöyle dursun, o kalbi cız bız yaparım.

Bana genel olarak çok kasılıyor gibi geldi. Bebek olacak 7 köy mevzunun içinde. Ana baba kayınpeder görümceler. Fazla yorucu.

Konuyu tamamen açıklığa getirdim zaten. Kayınpederim herkesi susturarak dün gidip aldı bebek arabamı

Konuyu tamamen açıklığa getirdim zaten. Kayınpederim herkesi susturarak dün gidip aldı bebek arabamı

Heh işte bana yorucu gelen kısım da bu ya. Neden herkes mevzunun içinde onu pek anlayamadım. Herkesi susturup arabayı alması gereken kişi benim gözümde sizsiniz. Her aile farklı tabi. Hayırlı doğumlar dilerim.

Teşekkür ederim, çok açık bir özet geçmek gerekirse kendi öz babamla görüşmüyorum. Evlenirken de eşimin ailesinden altın talebim dahi olmadı, eşim herşeyimi evlendikten sonra aldı. Düğünümü dahi annem yaptı bir başkası değil. Annem kayınpederimden rica ederek benim dışında okuyan 2 çocuğunun daha olduğunu bişeylere ortak olması gerektiğinden bahsetti bu yüzden aile büyükleri alıyorlar birşeyleri.

Bune ya bir şeyi anlatmak zorunda değilsiniz ve bu gerçekten ihtiyaç. Bebeğinizle çıkıp hiç mi yürümek istemeyeceksiniz. Onlara ne yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…