merhabalar arkadaşlar 7 yıllık evliyim 5 yaşında bir kızım 8 aylık bir oğlum var çalışan bir bayanım. eşiin ailesine 3 saatlik uzaklıkta bir şehirde oturuyoruz ...kayınvalidem bzde kalıyor çocuğa bakığı için..önceden 1 sene falan bakarum diyordu ama şimdi yakınmaya başladı.. kayınbabam da ara sıra geliyor bir tane bekar kayınım var.. çalışıyor onun gönlü yokmuş güya annesinin çocuğa bakmasına..ilk çocuğuma da 6 ay annem bakmıştı..sonra kreşe vermiştik.. kayınvalidemi çağırdım annem gittikten sonrs ama yok düğün var yok 1 hafta sonra gelirim falan deyince eşim de kreşe verelin dedi.. kızıma baktırmadığım için darılmış bize kaynanam şimdi d al istediğin kadar bak diyoruz hayıflanmaya başladı.. evde bişey bulamadığım zaman anne şu eşuamı gördün mü diye sorunca ya da eşim sorunca gördüm ya da görmedim diyeceği yere ben hırsızmıyım oğlum ya da kızım ben buaraya açlğımdan mı geliyorum benim evim yok mu gibi sözler söylüyor ...şimdi biz çocuğu kreşe versek ya da bakıcı tutsak gelin beni istemedi diyecek halbuki kendi bakmak istemiyor..hergün babasını arıyor görümcemi arıyor kendi kendine ağlıyor ....bekar kaynıma yazık oluyormuş falan filan işte ..artık nasıl davranacağımı şaşırdım ...yaz tatili olduu için görümcem geldi baktı biraz...biz de ev aldık borçluyuz o yüzden bakıcı parası bizi biraz sarsar hem de çocuk daha küçük...üstelik kışın annemler gelcek 2 ay falan bakacak...aslında bana kalsa kuru ekmek yerim ama çocuğuma bakıcı tatarım ama eşim üsteliyor annesine bakması için..
ben bakmasın desem annemi istemiyor musun der...ne yapacağımı şaşırdım valla çalışmaz olaydım.yemin ederim ev hanımı olamyı çok isterdim sırf çocuğuma kendim bakmak için.. herkese minnet duymaktanm herkesin yüzünü güldürmeye çalışmaktan bıktım niye çocuğunun hatırı için..
ne yapmamı önerirsiniz..şaşırdım kaldım...